Libnet.ro
UNICEF

22:45

CIOLACU: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine! Nu va mai bateti joc de copii! Dublati alocatiile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine! Nu va mai bateti joc de copii! Dublati alocatiile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, un mesaj liberalilor, dupa ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine. Liderul social-democrat cere respectarea legii si dublarea alocatiilor, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, un mesaj liberalilor, dupa ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine. Liderul social-democrat cere respectarea legii si dublarea alocatiilor.

Marcel Ciolacu, mesaj acid pe Facebook: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine?!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat marti, pe Facebook, ca PNL a atacat din nou la Curtea Constitutionala legea privind dublarea alocatiilor pentru copii. Acelasi Guvern incompetent care a facut din deschiderea scolilor o mare bataie de joc, se lupta acum pe toate caile sa nu dubleze alocatiile copiilor!, a scris Ciolacu.

Marcel Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR legea ce respinge cresterea etapizata a alocatiilor: Chiar nu va crapa obrazul de rusine?! Respectati legea!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a facut din deschiderea scolilor o mare bataie de joc, ca fura drepturile copiilor si ca lupta acum pe toate caile sa nu dubleze alocatiile.

MIHAI CONSTANTIN BUDAI, MESAJ PENTRU FLORIN CITU: Nu va mai bateti joc de pensionarii din Romania

Deputatul PSD, Mariu Budai, a tinut o conferinta de presa unde si de aceasta data a confruntat guvernarea PNL, mai exact guvernarea ministrului finantelor, Florin Citu si a dezbatut subiectul cresterii pensiilor de la 1 septembrie 2020.

MARIUS CONSTANTIN BUDAI, MESAJ PENTRU FLORIN CITU: Nu va mai bateti joc de pensionarii din Romania

Deputatul PSD, Marius Budai, a tinut o conferinta de presa unde si de aceasta data a confruntat guvernarea PNL, mai exact guvernarea ministrului finantelor, Florin Citu si a dezbatut subiectul cresterii pensiilor de la 1 septembrie 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )