Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine!

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, un mesaj liberalilor, dupa ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine. Liderul social-democrat cere respectarea legii si dublarea alocatiilor. continuă pe Adevărul

Marcel Ciolacu, dupa ce Guvernul a atacat la CCR legea ce respinge cresterea etapizata a alocatiilor: Chiar nu va crapa obrazul de rusine?! Respectati legea!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat Guvernul PNL ca a facut din deschiderea scolilor o mare bataie de joc, ca fura drepturile copiilor si ca lupta acum pe toate caile sa nu dubleze alocatiile.

CIOLACU: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine! Nu va mai bateti joc de copii! Dublati alocatiile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, un mesaj liberalilor, dupa ce Guvernul atacat la CCR legea de respingere a cresterii etapizate a alocatiilor: Dar chiar nu va crapa obrazul de rusine. Liderul social-democrat cere respectarea legii si dublarea alocatiilor, conform news. ro.

Orban, atac la CCR din cauza cresterii cazurilor COVID: E o institutie controlata de PSD

Ludovic Orban ataca din nou Curtea Constitutionala a Romaniei. Premierul spune ca judecatorii CCR sunt vinovati pentru inmultirea cazurilor de coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )