Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolacu, despre accidentul lui Bode: Puneti in oglinda ce s-a intamplat cu domnul Oprea!

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre accidentul lui Bode: Puneti in oglinda ce s-a intamplat cu domnul Oprea!

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a comentat sambata accidentul in care a fost implicata masina in care se afla ministrul Transporturilor Lucian Bode, contrazicandu-l pe acesta si sustinand ca demnitarul care se afla intr-un autoturism cu sofer de la Serviciul de Protectie si Paza are posibilitatea de a-i cere sa nu se grabeasca si sa nu incalce legea. continuă pe Adevărul

TURCAN, DESPRE ACCIDENTUL LUI BODE: Ministrul se deplasa cu masina SPP, statea pe bancheta din spate si dormea

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, joi seara, ca s-a exagerat destul de mult in legatura cu accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, avand in vedere ca acesta era pe bancheta din spate a masinii SPP si ca dormea, nefiind, astfel, cu nimic vinovat de producerea evenimentulu rutier. Turcan a apreciat ca este o cale destul de lunga, de la ce s-a intamplat pana la a cere demisii, conform news. ro.

Turcan, despre accidentul ministrului Bode: Cred ca s-a exagerat destul de mult

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, joi seara, ca s-a exagerat destul de mult in legatura cu accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, avand in vedere ca acesta era pe bancheta din spate a masinii SPP si ca dorma, nefiind, astfel, cu nimic vinovat de producerea evenimentulu rutier.

Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltarii infrastructurii rutiere

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, daca apreciaza ca si ministrul Lucian Bode are o vina pentru accidentul produs de soferul masinii cu care se deplasa pe Valea Oltului, in urma cu cateva zile. Seful statului a raspuns ca este regretabil ca a avut loc un accident in care a fost implicat un demintar al statului si ca autoritatile competente vor face investigatiile de rigoare.

Iohannis, despre accidentul lui Lucian Bode: Nu e bine sa te grabesti. Se vede nevoia dezvoltarii infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a evitat miercuri sa raspunda daca e de parere ca ministrul Transporturilor ar avea o responsabilitate in accidentul in care acesta a fost implicat. in schimb, seful Statului a subliniat ca nu e bine sa te grabesti si ca accidentul a aratat nevoia dezvoltarii infrstructurii.

UPDATE Accidentul ministrului Bode: Prima reactie a Serviciului de Protectie si Paza, care regreta disconfortul creat participantilor la trafic

Serviciul de Protectie si Paza a transmis miercuri, la cateva zile de la accidentul ministrului Transporturilor, Lucian Bode, prima reactie oficiala. Institutia spune ca masina apartine SPP si era in misiune cu semnalele acustice si luminoase pornite conform legii. SPP mai transmite ca regreta disconfortul creat participantilor la trafic. Accidentul ministrului Bode: Dosarul penal, trimis procurorilor militari Parchetul Militar: SPP era obligat sa ne raporteze incidentul, dar nu a facut-o. Facem verificari si pentru neraportare.

Bode, primele explicatii publice despre accidentul cu masina oficiala: Demnitarul nu are dreptul sa-i spuna soferului sa mearga mai tare sau mai incet Ma odihneam pe bancheta din spate

La aproape o saptamana dupa ce masina oficiala i-a fost implicata intr-un accident rutier, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, da primele explicatii publice, sustinand ca soferul SPP este singurul responsabil de traseu si aducerea la destinatie a demnitarului. Demnitarul nu are dreptul sa-i spuna soferului sa mearga mai tare sau mai incet, sa foloseasca sau nu semnalele acustice si luminoase, a spus Bode, precizand ca in momentul accidentului se odihnea pe bancheta din spate.

CTP, despre scuzele ministrului Bode: E vorba de manevrele smecherilor naturali, pitencantropii cu masini tari

Cristian Tudor Popescu spune ca accidentul in care a fost implicat ministrul transporturilor, Lucian Bode, e explicat de mentalitatea pitencantropilor cu masini tari, care nu suporta sa se amestece cu prostimea. Gazetarul nu gasit convingatoare argumentele ministrului, dar e sigur ca nu va suferi nicio consecinta.

Ministrul Transporturilor despre accidentul rutier in care a fost implicat: Regret nespus!

Bode, a explicat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, conditiile producerii accidentului de c.

UPDATE Dosarul privind accidentul lui Bode, transferat de la Parchetul Militar Bucuresti din dispozitia Gabrielei Scutea Argumentele Parchetului General

Dosarul penal deschis in cazul accidentului in care a fost implicata masina SPP in care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost preluat de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti de catre Sectia Parchetelor Militare, din dispozitia procurorului general Gabriela Scutea. Demersul are loc in aceeasi zi in care dosarul a ajuns la Parchetul Militar Bucuresti, declinat de catre procurorii din Pitesti.

Accidentul ministrului Bode: Dosarul penal, trimis procurorilor militari Parchetul Militar: SPP era obligat sa ne raporteze incidentul, dar nu a facut-o. Facem verificari si pentru neraportare

Dosarul penal deschis in cazul accidentului in care a fost implicata masina SPP in care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost trimis joi Parchetului Militar de catre procurorii din Pitesti. Prim-procurorul adjunct al Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Bogdan Pirlog, a declarat pentru HotNews. ro ca Serviciul de Protectie si Paza era obligat sa raporteze Parchetului Miliar acest accident si nu a facut-o, astfel ca vor fi facute verificari si in acest sens.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )