Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltarii infrastructurii rutiere

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltarii infrastructurii rutiere

Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri, daca apreciaza ca si ministrul Lucian Bode are o vina pentru accidentul produs de soferul masinii cu care se deplasa pe Valea Oltului, in urma cu cateva zile. Seful statului a raspuns ca este regretabil ca a avut loc un accident in care a fost implicat un demintar al statului si ca autoritatile competente vor face investigatiile de rigoare. continuă pe Antena3

Iohannis, despre accidentul lui Lucian Bode: Nu e bine sa te grabesti. Se vede nevoia dezvoltarii infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a evitat miercuri sa raspunda daca e de parere ca ministrul Transporturilor ar avea o responsabilitate in accidentul in care acesta a fost implicat. in schimb, seful Statului a subliniat ca nu e bine sa te grabesti si ca accidentul a aratat nevoia dezvoltarii infrstructurii.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PENSII: CCR a constatat ca Parlamentul nu poate lua decizii care pun in dificultate finantele

Presedintele Klaus Iohannis a criticat intentia social democratilor de a face modificari la rectificarea bugetara, astfel incat punctul de pensie sa se mareasca cu 40%, subliniind ca, potrivit Curtii Constitutionale, in Parlament nu se pot lua decizii care pun in dificultate finantele publice ale tarii.

Iohannis, despre inceperea noului an scolar in contextul cresterii masive a cazurilor de imbolnavire cu Covid-19: Activitatea in scoli va fi afectata

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat despre un eventual mesaj pe care l-ar transmite cadrelor didactice odata cu inceperea noului an scolar 2020 - 2021 in contextul crizei sanitare.

Klaus Iohannis, despre tensiunile din Marea Mediterana: Ne ingrijoreaza. Orice diferente se rezolva pe cale diplomatica si in niciun caz prin inarmari

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, escaladarea tensiunilor din Marea Mediterana, intre Turcia si Grecia, este ingrijoratoare. Seful statului este de.

Iohannis, despre locul I la decesele de Covid: Nu am stat rau la controlul epidemiei pana cand PSD a taraganat adoptarea legii carantinei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, intrebat despre faptul ca Romania este pe primul loc la decesele cauzate de Covid, ca tara noastra a controlat epidemia, pana cand PSD a taraganat adoptarea legii carantinei.

Klaus Iohannis, despre cresterea punctului de pensie cu 14%: Statul poate sa plateasca numai atat cat este la dispozitie, si nu mai mult (VIDEO)

Intrebat ce crede despre faptul ca social-democratii au anuntat ca intentioneaza ca la dezbaterea rectificarii bugetare din Parlament sa elimine articolul din OUG care prevede majorarea pensiilor cu 14% si ca.

Klaus Iohannis, despre ligitatia privind mastile sanitare: Cu siguranta se gasesc solutii (VIDEO)

Intrebat despre responsabilitate autoritatilor si ce vor face acestea, avand in vedere ca firma care a castigat licitatia pentru livrarea mastilor sanitare, a anuntat ca nu poate livra toate mastile la ti.

Klaus Iohannis, despre licitatia privind mastile sanitare: Cu siguranta se gasesc solutii (VIDEO)

Intrebat despre responsabilitate autoritatilor si ce vor face acestea, avand in vedere ca firma care a castigat licitatia pentru livrarea mastilor sanitare, a anuntat ca nu poate livra toate mastile la ti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )