Libnet.ro
UNICEF

01:05

CIOLACU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Romania nu are nevoie de noi experimente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLACU, DESPRE ALEGERILE LOCALE: Romania nu are nevoie de noi experimente

Presedintele PSD Marcel Ciolacu sustine ca miza alegerilor locale din acest an este siguranta unei administratii eficiente si critica PNL, sustinand ca liberalii nu sunt capabili sa administreze eficient nici Romania si nici comunitatile locale. in acest context, liderul social-democrat spune ca Romania nu are nevoie de experimente si le ureaza succes candidatilor partidului pe care il conduce, aratandu-se convins ca romanii vor alege PSD la scrutinul local, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile locale: Sa fim realisti. Nu exista scenariu cu risc zero!

Klaus Iohannis a tinut miercuri o conferinta de presa. Presedintele a declarat ca se vor lua masuri de informare a populatiei cu privire la modul de organizare a alegerilor locale.

OFICIAL: A inceput campania electorala pentru alegerile locale. Ce reguli trebuie respectate in aceasta perioada pentru limitarea raspandirii coronavirusului

Campania electorala pentru alegerile locale a inceput vineri si se va incheia pe 26 septembrie. Toate evenimentele din aceasta perioada se vor desfasura in conditii speciale, pe fondul epidemiei de.

S-a stabilit ordinea candidatilor la alegerile locale din Bucuresti. Cine a tras lozul cel mare

S-a stabilit in ce ordine vor fi trecute partidele pe buletinele de vot, in Bucuresti, la alegerile locale din 27 septembrie. Totul a fost stabilit de Biroul electoral de circumscriptie a municipiului Bucuresti, in sedinta de astazi, de la ora 14:00.

Cati romani vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie

Peste 21. 100 de tineri vor implini 18 ani pana in 27 septembrie si vor putea vota la alegerile locale, conform Autoritatii Electorale Permanente AEP). Institutia precizeaza ca numarul total al romanilor cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral este de 19.

Radu Banciu: Alegerile locale scot niste cretini si aduc alti cretini. Noi suntem cei mai pacaliti oameni din lume (VIDEO)

Radu Banciu a remarcat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca politicienii dau ca sigura desfasurarea alegerilor locale pe 27 septembrie, desi nu s-au facut niciun fel de pregatiri.

Cum au loc alegerile locale in vremuri de pandemie: platforma care vine cu un kit de siguranta

Anul 2020 trebuia sa fie, teoretic, unul cu doua runde de alegeri. Cele locale se vor organiza pe 27 septembrie, dar despre cele parlamentare nu se stie, deocamdata, nimic. Iar scrutinul local se.

AEP anunta cati romani vor putea vota la alegerile locale din 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca peste 21. 100 de tineri vor implini 18 ani pana in 27 septembrie si vor putea vota la alagerile locale. Numarul total al romanilor cu drept de vot inscrisi.

PENTRU CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRILOR Saint-Gobain Romania lanseaza trei noi produse

Pentru a creste eficienta energetica si pentru a spori confortul termic in cladiri, Saint-Gobain Romania lanseaza ISOVER RIO PLUS, ISOVER PLE PLUS si ISOVER PLE PLUS ALU, produse cu conductivitate termica imbunatatita, ce vor substitui actualele produse ISOVER RIO, ISOVER PLE, respectiv ISOVER PLE ALU.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )