Libnet.ro
UNICEF

08:30

Klaus Iohannis, anunt despre alegerile locale: Sa fim realisti. Nu exista scenariu cu risc zero!

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, anunt despre alegerile locale: Sa fim realisti. Nu exista scenariu cu risc zero!

Klaus Iohannis a tinut miercuri o conferinta de presa. Presedintele a declarat ca se vor lua masuri de informare a populatiei cu privire la modul de organizare a alegerilor locale. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a vorbit despre Starea de Urgenta. Ce se intampla in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania inregistreaza un numar liniar de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar ca previziunile unor specialisti care prevedeau un numar mare de cazuri nu s-au adeverit, astfel ca nu s-ar impune o noua stare de urgenta, deocamdata. Klaus Iohannis, declaratii despre Starea de Urgenta. Ce se intampla in .

Klaus Iohannis: Alegerile locale au loc in conditii speciale Scenariu cu risc zero nu exista Orice incalcare a normelor va trebui drastic sanctionata

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, incepand cu ora 18. 00, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile sefului statului vin in contextul in.

Klaus Iohannis, despre traseismul politic: PSD a patentat aceasta practica. Asta nu inseamna ca sunt de acord. Terminatul acestei boli grave a politicii romanesti tine de alegator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, ca este impotriva traseismului politic, iar alegatorii vor fi cei care ii vor sanctiona pe politicieni la alegerile care se apropie. Afirmatia, facuta intr-o.

VIDEO Klaus Iohannis: Sunt tari care au organizat alegeri in pandemie fara impact negativ. Daca sunt intelese masurile speciale, riscul poate fi redus Apel la responsabilitate catre candidati

Presedintele Klaus Iohannis a facut miercuri un apel la responsabilitate, in contextul inceperii campaniei electorale pentru alegerile locale, si a cerut candidatilor la acest scrutin sa respecte toate regulile sanitare si de distantare si sa nu-i expuna pe oameni pericolului infectarii cu noul coronavirus.

Alegeri locale 2020. Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de romani. Cum se vor desfasura

Klaus Iohannis va sustine miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati la Administratia Prezidentiala. Presedintele este asteptat sa vorbeasca despre ultimul bilant al pandemiei si despre masurile pregatite in perioada urmatoare, pritre care si redeschiderea restaurantelor. Este pentru a cincea saptamana consecutiv cand seful statului sustine o .

Ce spune Klaus Iohannis despre posibila revenire la starea de urgenta: Toata lumea si-a dat seama ca nu-i de joaca

Klaus Iohannis a vorbit miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, despre riscul epidemiologic, in contextul reinceperii anului scolar. Deocamdata, aceste calcule si grafice nu s-au adeverit. Prin.

Ce spune Klaus Iohannis despre posibila revenire la starea de urgenta: Toata lumea si-a dat seama ca nu-i de joaca (VIDEO)

Klaus Iohannis a vorbit miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, despre riscul epidemiologic, in contextul reinceperii anului scolar. Deocamdata, aceste calcule si grafice nu s-au adeverit. Prin.

Ce spune Klaus Iohannis despre revenirea la starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca prin masurile luate de Guvern evolutia pandemiei este cat de cat sub control. intrebat daca este posibila revenirea la starea de urgenta, seful statului a spus ca activitatile se pot desfasura cu respectarea normelor specifice.

Pensii 2020. S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a semnat legea

Veste buna pentru o anumita categorie de pensionari! S-a schimbat varsta de pensionare pentru acesti romani. Presedinele Klaus Iohannis a si semnat legea. Iata despre ce este vorba! Varsta de pensionare a scazut pentru o anumita categorie de pensionari Klaus Iohannis a semnat o lege prin care persoanele care lucreaza in domeniul industriei navale in .

Prigoana, reactie socanta despre candidatura Adrianei Bahmuteanu la Primarie! De ce vrea ca ea sa castige alegerile locale

Adriana Bahmuteanu vrea sa fie primarita. Vedeta si-a depus deja candidatura la Primaria Sectorului 1 si promite ca-si va face biroul in strada daca va castiga, tocmai ca sa fie aproape de cetateni. Cat despre ce a spus Prigoana despre noua rezolutie a fostei sale sotii, afaceristul crede ca poate isi plateste datoria. Reactia lui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )