Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ciolacu, despre dezvaluirile INCENDIARE din interiorul partidului: PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstructie

B1 B1,
Ciolacu, despre dezvaluirile INCENDIARE din interiorul partidului: PSD are nevoie urgent de un proiect de reconstructie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie in cazul raportului incendiar din interiorul PSD. Ciolacu sustine ca raportul elaborat de presedintele Consiliului National al PSD, Ionut. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, reactie dupa raportul din interiorul PSD: As fi preferat sa-l discutam in partid

Marcel Ciolacu a declarat ca raportul elaborat de presedintele Consiliului National al PSD, Ionut Vulpescu, despre greselile care au dus PSD in groapa este un exercitiu de transparentizare. Presedintele interimar al PSD va supune dezbaterii in viitoarea sedinta a Comitetului Executiv.

Prima reactie a lui Ciolacu la raportul care critica dur PSD: As fi preferat sa il discutam mai intai in interiorul partidului

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a reactionat, joi, la raportul senatorului PSD Ionut Vulpescu, in care acesta identifica motivele pentru care PSD a pierdut alegerile. Ciolacu spune ca este analiza care contine lucruri discutate deja in interiorul partidului dar ar fi preferat sa fie discutat mai intai in partid.

Marcel Ciolacu, despre PNL: Izvor nesecat de ridicol

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca liberalii sunt un izvor nesecat de ridicol.

Victor Costache, despre clinica secreta din Capitala: Este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala Ce spune despre impactul coronavirusului la nivel national (VIDEO)

Clinica secreta din Bucuresti, unde sunt internati suspectii de coronavirus, este de cel mai inalt nivel si este dotata dupa ultimele standarde, deci este functionala, a afirmat Victor Costache,.

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

SOC! CRUDUTA e la PAT! UNDE s-a ascuns dupa ce a CALCAT-O in PICIOARE iubtiul croat. IMAGINILE care SPUN TOTUL despre CELALAT BARBAT din VIATA ei! (FOTO)

Daniela Crudu a fost externata din spital si se afla in apartamentul tatalui ei. Vedeta a suferit enorm in urma unui act bural de violenta domestica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )