Libnet.ro
UNICEF

05:45

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei doi romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, despre carantina secreta din Bucuresti, unde se afla cei romani suspecti de coronavirus

Doi romani suspectati ca ar avea coronavirus sunt tinuti in carantina, intr-un loc secret din Bucuresti. Anuntul a fost facut de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care afirma ca este vorba despre un spatiu special amenajat in acest scop. 14 zile vor sta in carantina si vor avea parte de tot ce le trebuie pentru a se simti in siguranta, spune primarul general. La acest moment, doi romani se afla in locul care poate gazdui cel mult 100 de persoane.

Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti. Reactie transanta dupa valul de nemultumiri

Din cauza situatiei din Bucuresti in legatura cu imobilizarea vehiculelor din cadrul transportului public, Gabariela Firea este nemultumita si intervine cu schimbari de interventie. Ce declara Primarul despre situatia din Bucuresti? Si care este situatia deszapezirii in Capitala? Gabriela Firea, despre deszapezirea din Bucuresti in urma informatiilor ANM, in mai multe alte zone ale tarii .

Gabriela Firea, despre avaria la apa si caldura: A fost un sabotaj industrial

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat luni ca isi mentine opinia conform careia avaria la reteaua primara ce alimenteaza sectoarele 2 si 3 a fost un sabotaj industrial.

Doi romani suspecti de infectie cu coronavirus, tinuti intr-o locatie secreta din Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anuntat, astazi, ca doi romani suspecti de infectie cu coronavirus sunt tinuti intr-o locatie secreta din Bucuresti.

Doua persoane suspecte de infectie cu coronavirus sunt tinute intr-o locatie secreta din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Garbiela Firea, a anuntat luni ca Primaria Capitalei a pus la dispozitie o locatie in Bucuresti unde sa fie tinute in carantina timp de 14 zile persoanele suspecte de coronavirus. in acest moment, in aceasta locatie se afla doua persoane.

Firea, despre cine ar trebui sa candideze pentru sefia PSD: Ne-am decis sa invatam din greselile trecutului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat luni ca la congres ar trebui sa candideze pentru sefia partidului doar unul dintre cei doi lideri vehiculati in prezent - Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu, dar amandoi sa faca parte din echipa de conducere.

Gabriela Firea propune ca PSD Bucuresti sa-l sustina pe Marcel Ciolacu pentru presedintia partidului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, propune ca filiala sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru functia de presedinte al PSD si solicita transmiterea catre conducerea interimara a unei solicitari privind organziarea unui Congres extraordinar al PSD in data de 29 februarie. La randul sau, Ciolacu le-a transmis membrilor de partid ca trebuie sa o sustina pe Firea pentru un nou mandat la Primarie.

USR Bucuresti: Gabriela Firea minte de ingheata apele

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand .

USR BUCURESTI: Gabriela Firea minte de ingheata apele!

USR Bucuresti o acuza pe primarul Capitalei Gabriela Firea ca minte de ingheata apele atunci cand acuza un sabotaj dupa ce parti mari din Sectoarele 2 si 3 au ramas din nou fara caldura si apa calda.

Gabriela Firea: Am primit amenintari ca se va intampla ceva foarte grav cu reteaua de termoficare in Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni, la Antena 3, ca a primit amenintari ca se va intampla ceva grav cu termoficarea in Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )