Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu, despre discutia cu George Simion: Ne-am contactat unul pe altul. Nu are relevanta cine a sunat primul

Adevărul Adevărul,
Ciolacu, despre discutia cu George Simion: Ne-am contactat unul pe altul. Nu are relevanta cine a sunat primul

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a recunoscut luni ca a avut o discutie telefonica cu liderul AUR George Simion, adaugand ca cei doi au vorbit despre cum functioneaza Parlamentul. Liderul social-democrat a evitat insa sa raspunda dupa ce a fost intrebat cine a sunat primul, precizand ca ne-am contactat unul pe altul. continuă pe Adevărul

Ciolacu, intrebat cine a facut primul pas in discutia cu liderul AUR: Nu are nicio importanta. Ne-am contactat unul pe altul

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a evitat sa raspunda daca el este cel care l-a contactat pe George Simion sau daca liderul AUR este cel care l-a sunat pe el. Nu are nicio importanta cine a sunat primul, a spus Ciolacu, raspunzand unei intrebari.

UPDATE Lideri PSD, intalnire cu George Simion de la AUR Vasile Dancu: Nu are legatura cu consultarile, am vorbit despre un studiu IRES

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dancu s-au intalnit sambata cu co-presedintele AUR, George Simion, potrivit unor imagini publicate de gandul. ro. Dancu sustine insa ca doar el s-a intalnit cu Simion.

George Simion (AUR): Am discutat la telefon cu Ciolacu si cu lideri PNL, dar se pare ca toti au amnezie

Liderul AUR George Simion a declarat, la iesirea de la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca a discutat la telefon cu liderii PSD si PNL despre chestiuni legate de viitorul Parlament, dar se pare ca toti au amnezie.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon

Marcel Ciolacu a declarat, duminica seara, ca nu s-a intalnit cu liderul AUR George Simion, dar a vorbit cu acesta la telefon. Precizarile vin dupa ce in spatiul public au aparut mai multe fotografii in care apar, separat, Ciolacu si Dancu si Dancu si Simion, in fata aceleiasi cladiri.

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

intalnire intre liderii PSD si AUR. Ce au discutat Vasile Dincu si George Simion

Potrivit informatiilorGandul. ro, presedintele AUR, George Simion, a avut o discutie cu presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. in fotografiile prezentate de publicatie apare si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

George Simion: Noi cei de la AUR am incurcat multe socoteli si suntem bucurosi pentru asta

Unul dintre cei doi lideri ai partidului AUR, George Simion, s-a declarat bucuros ca partidul sau a .

Liderul AUR, George Simion, a suparat Ambasada Rusiei. Ce a putut sa spuna despre rusi

Ambasada Rusiei a reactionat, vineri, dupa ce George Simion a afirmat ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu sau ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Reprezentantii Ambasadei Rusiei la Bucuresti au afirmat ca este imposibil sa nu fie remarcata ignoranta istorica flagranta a personajului.

George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul in care s-au desfasurat consultarile de luni de la Cotroceni. Tara asta merge mai bine neguvernata, a spus George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )