Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ciolacu despre marirea pensiilor: Am stricat pusculita PNL pentru alegerile locale si generale

România Liberă România Liberă,
Ciolacu despre marirea pensiilor: Am stricat pusculita PNL pentru alegerile locale si generale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, prin impunerea maririi pensiilor, PSD a stricat puscul. continuă pe România Liberă

Pentru marirea pensiilor trebuie sa asteptam momentul prielnic, acum nu este, sustine Iohannis

Presedintele Iohannis a declarat, miarcuri seara, ca pentru marirea pensiilor si pentru bonusuri aco.

ALEGERI LOCALE 2020 |Proiectele Consilierilor Locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului: infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City, cateva dintre propuneri

Infiintarea unui Spital Municipal, un parc industrial si implementarea conceptului de Smart City sunt doar cateva dintre proiectele consilierilor locali PNL pentru dezvoltarea Zalaului. Mihai Crisan, presedintele.

Ciolacu, dupa aprobarea cresterii pensiilor cu 40%: Bani sunt! ii mutasera in pusculita PNL!

Liderul PSD a adus, marti, acuzatii grave guvernului liberal, in contextul in care Parlamentul a adoptat majorarea cu 40% a pensiilor iar premierul Orban si ministrul Citu se plang ca o astfel de crestere arunca in aer bugetul de stat.

Ciolacu: Astazi am facut dreptate pentru 5 milioane de pensionari. Pensiile trebuie sa creasca cu 40%. Bani sunt, insa banii tarii ajunsesera Pusculita PNL

Marcel Ciolacu a afirmat ca Parlamentul a facut marti dreptate pentru cinci milioane de pensionari si a precizat ca pensiile trebuie sa creasca cu 40%, asa cum prevede legea. Liderul PSD a adaugat ca bani exista, insa Guvernul PNL ii mutase in asa fel incat bugetul tarii ajunsese pusculita electorala a liberalilor. Ciolacu a mai spus ca deficitul bugetar nu va creste deloc.

PSD considera ca marirea pensiilor va fi votata si de alte patru partide

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, estimeaza ca marirea punctului de pensie.

Orban, dupa ce UDMR a votat alaturi de PSD marirea pensiilor cu 40%: Este regretabil ca si-au schimbat pozitia

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de decizia UDMR care a votat marti, alaturi de PSD, majorarea pensiilor cu 40%. :eful Executivului a precizat ca este regretabil ca, dupa ce Uniunea a fost alaturi de PNL in comisiile reunite de buget ale Parlamentului si nu a participat la adoptarea raportului pe proiectele de rectificare bugetara, acum si-a schimbat pozitia.

Marcel Ciolacu, despre adoptarea modificarilor la rectificarea bugetara in sensul cresterii pensiilor cu 40%: incercam sa vorbim cu parlamentarii, astfel incat sa avem voturile necesare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara ca saptamana viitoare PSD va incerca sa obtina sprijinul unei majoritati parlamentare pentru modificarea proiectului de rectificare bugetara.

Ciolacu, despre legea care prevede majorarea pensiilor: Cum poti sa spui ca e o aberatie economica o lege?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, ii da replica premierului Ludovic Orban care a catalogat drept aberatie economica amendamentul depus de PSD si aprobat in Parlament la Legea Bugetului in urma caruia punctul de pensie ar urma sa fie majorat cu 40 de procente.

Marcel Ciolacu, despre majorarea pensiilor cu 40%: Nicio decizie a CCR nu poate sa schimbe votul Parlamentului

In timpul unei aparitii TV, presedintele social democratilor, Marcel Ciolacu a discutat despre cresterea punctului de pensie cu 40%, dar si despre posibilitate prin care decizia Parlamentului de majorare a.

Ciolacu, despre tentativa de incendiere a unor masini ale PNL: Are SPP domnul ministru? Trece cineva de SPP sa incendieze masina lui Popescu de la Economie?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept minciuna afirmatia ministrului Economiei, Virgil Popescu, privitoare la un atac din parte echipelor PSD care ar fi incercat sa incendieze un autoturism folosit de liberali. Trece cineva de SPP sa incendieze masina lui Popescu de la Economie? . Vine sa inventeze niste minciuni, afirma Ciolacu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )