Libnet.ro
UNICEF

17:30

Pentru marirea pensiilor trebuie sa asteptam momentul prielnic, acum nu este, sustine Iohannis

România Liberă România Liberă,
Pentru marirea pensiilor trebuie sa asteptam momentul prielnic, acum nu este, sustine Iohannis

Presedintele Iohannis a declarat, miarcuri seara, ca pentru marirea pensiilor si pentru bonusuri aco. continuă pe România Liberă

Iohannis: UE ne va taia 3 miliarde de euro, daca majorarea pensiilor cu 40% intra in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, daca rectificarea bugetara adoptata marti de Parlament intra in vigoare, Comisia Europeana va taia 3 miliarde de euro din fondurile destinate Romaniei. Trebuie sa asteptam momentul prielnic, acum nu este, a spus seful statutul despre majorarea cu 40% a pensiilor.

Vesti proaste! Nu sunt bani pentru majorarea pensiilor si stimulentele de 500 de europentru profesori - Anuntul facut de Orban

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu sunt posibile cresteri de cheltuieli pentru majorarea pensiilor cu 40% si pentru stimulente de cate 500 de euro pentru profesori.

Orban, dupa ce UDMR a votat alaturi de PSD marirea pensiilor cu 40%: Este regretabil ca si-au schimbat pozitia

Premierul Ludovic Orban este nemultumit de decizia UDMR care a votat marti, alaturi de PSD, majorarea pensiilor cu 40%. :eful Executivului a precizat ca este regretabil ca, dupa ce Uniunea a fost alaturi de PNL in comisiile reunite de buget ale Parlamentului si nu a participat la adoptarea raportului pe proiectele de rectificare bugetara, acum si-a schimbat pozitia.

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

Ciolacu despre marirea pensiilor: Am stricat pusculita PNL pentru alegerile locale si generale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca, prin impunerea maririi pensiilor, PSD a stricat puscul.

PSD considera ca marirea pensiilor va fi votata si de alte patru partide

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, estimeaza ca marirea punctului de pensie.

Unde sunt acum banii pentru majorarea pensiilor cu 40%. Ciolacu: Nu mi-a fost dat sa aud un mincinos mai ordinar ca ministrul Citu

Marcel Ciolacu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca Guvernul Orban are banii necesari pentru majorarea de 40% a pensiilor si a indicat care ar fi cele doua surse pentru asta. in plus, liderul PSD a lansat un atac extrem de dur la adresa ministrului de finante, Florin Citu.

Olguta Vasilescu: Sunt bani pentru cresterea pensiilor. Unde i-au ascuns liberalii

Fostul ministrul al Muncii in guvernarea PSD, Olguta Vasilescu, le-a cerut, marti, liberalilor, sa plece de la guvernare daca nu pot asigura cresterea pensiilor cu 40 la suta, votata in aceeasi zi in Parlament.

PARLAMENTUL SE REUNESTE MAINE PENTRU RECTIFICAREA BUGETARA PSD preseaza Guvernul pentru majorarea pensiilor si a salariilor profesorilor

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, maine, in sedinta de plen comun pentru aprobarea rectificarii bugetare. PSD a modificat ordonanta Guvernului in comisiile de specialitate astfel incat, Executivul ar putea fi obligat sa creasca pensiile cu 40% de la 1 septembrie si sa majoreze salariile profesorilor in acest an, conform news. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )