Libnet.ro
UNICEF

05:30

Costel Alexe, dupa avizul negativ primit la audierile din Parlament: Votul de astazi este raspunsul fricii parlamentarilor din PSD. Baietii destepti se simt incoltiti

Antena3 Antena3,
Costel Alexe, dupa avizul negativ primit la audierile din Parlament: Votul de astazi este raspunsul fricii parlamentarilor din PSD. Baietii destepti se simt incoltiti

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat, dupa audierea din Parlament, ca avizul negativ primit ii da incredere ca e pe drumul cel bun fiindca reprezinta raspunsul fricii parlamentarilor si demnitarilor din PSD. continuă pe Antena3

Florin Citu, imprumut urias la banci in ziua in care a primit aviz negativ la audierile din Parlament

Florin Citu a mai facut un imprumut urias la banci, chiar luni, in ziua in care a primit iar aviz negativ pentru un mandat de ministru de Finante, in comisiile parlamentare de specialitate.

Costel Alexe: Trebuie schimbata viteza de implementare masurilor din planurile de calitate a aerului si astfel sa le aratam si romanilor, dar si partenerilor europeni, ca suntem motivati si seriosi

Costel Alexe, ministrul Mediului, a subliniat duminica, la Iasi, ca este necesar ca autoritatile locale sa implementeze cat mai rapid masurile si planurile integrate privind calitatea aerului pe care si le-au.

COSTEL ALEXE: Votul negativ primit in cadrul audierilor din comisia de mediu imi da incredere ca sunt pe drumul cel bun

Ministrul interimar al Mediului, Costel alexe, propus pentru aceeasi functie in Guvernul Orban II, afirma, luni, ca votul negativ pe care l-a primit dupa audierea de catre parlamentari ii da incredere ca este pe drumul cel bun. Colonia parlamentarilor PSD a primit directiva sa voteze in bloc impotriva continuarii reformelor si a devoalarii tuturor faradelegilor comise, a scris Alexe pe Facebook, afirmand ca multi dintr cei ccare l-au evaluat ar trebui sa stea in banca acuzatilor.

Costel Alexe a primit aviz negativ pentru un nou mandat la Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor

Costel Alexe a fost avizat negativ pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 17 voturi impotriva, 15 voturi pentru si o abtinere.

Costel Alexe, aviz negativ in comisiile parlamentare:Cele mai mari hotii de paduri in ultimii 2 ani au fost in Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu

Costel Alexe, propus ministru al Mediului in guvernul Orban 2, este audiat in comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. El a spus, printre altele, ca nu s-a pus nici macar o secunda problema sa desfiintarii garzilor forestiere.

Topul judetelor cu cele mai multe defrisari ilegale, facut de Costel Alexe, propus pentru un nou mandat la Mediu

Cele mai mari hotii care au avut loc in ultimii doi ani in domeniul padurilor au fost in judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Sibiu, iar dupa alegeri, indiferent cine va forma Guvernul, trebuie facuti pasi importanti pentru a rezolva aceasta problema, a declarat luni ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, la audierea in Comisiile de specialitate ale Parlamentului.

Costel Alexe cere autoritatilor locale sa aplice masurile asumate privind planurile integrate de calitate a aerului

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, cere autoritatilor locale din tara sa intensifice viteza de implementare a masurilor pe care si le-au asumat privind planurile integrate de calitate a aerului.

Ministrul Mediului Costel Alexe s-a intalnit cu comisarul european pentru mediu Virginijus Sinkevicius

Ministrul Mediului, Costel Alexe, s-a intalnit, vineri, cu comisarul european pentru mediu, Virginijus Sinkevicius, discutand despre solutiile asumate de Guvern pentru inchiderea procedurilor de infringement declansate de Comisia Europeana. in ceea ce priveste taierile ilegale de padure, din pacate, Comisia Europeana, la fel ca societatea romaneasca, si-a pierdut rabdarea.

Cum motiveaza CSM avizul negativ pentru Giorgiana Hosu, propusa la sefia DIICOT: Este superficiala, nu are capacitate de asumare a raspunderii Despre Scutea: isi concentreaza atentia pe cauze de o complexitate mica

Consiliul Superior al Magistraturii isi motiveaza acordarea avizul negativ pentru numirea Giorgianei Hosu in functia de procuror-sef al DIICOT prin faptul ca aceasta nu are capacitate de analiza retrospectiva si nici de asumare a raspunderii, ca a aratat superficialitate in asumarea unei viziuni viitoare concrete si nu cunoaste realitatea infractionala. in ceea ce o priveste pe Gabriela Scutea, propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror general, CSM spune ca aceasta a dovedit o concentrare a atentiei pe cauze de o complexitate mica sau cel mult medie, in detrimentul celor complexe.

Audieri ministri: Costel Alexe, propus la Ministerul Mediului, a primit AVIZ NEGATIV

Costel Alexe, renominalizat de Ludovic Orban pentru functia de ministru al Mediului, Apelor si Padurilor, a primit, luni, aviz negativ in comisiile de specialitate din Parlament. Au fost 17 voturi impotriva,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )