Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ciolacu a iesit din starea de lesin. Sunt functional suta la suta, merg la serviciu

Adevărul Adevărul,
Ciolacu a iesit din starea de lesin. Sunt functional suta la suta, merg la serviciu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca este functional suta la suta, dupa ce i s-a facut rau intr-o conferinta de presa, iar de joi va merge la serviciu. Din acest moment o sa primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevarat de acum trebuie sa fiu atent, a anuntat Marcel Ciolacu. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum se vor comporta romanii dupa 15 mai, cand vor fi ridicate restrictiile din starea de urgenta? Sociologul Gelu Duminica, la intalnirea online deladistanta: Dupa 15 mai, alegerea este a noastra. Sper sa realizam cat de misto e viata si cat de pr

Dupa 15 mai, cand Romania iese din starea de urgenta si vor fi ridicate o serie de restrictii, este alegerea noastra ce se va intampla. Avem de ales intre a ne castiga libertatea sau a ne duce la cimitir, asa cum spunea Klaus Iohannis, a afirmat sociologul Gelu Duminica, invitat la o intalnire realizata deladistanta. El crede ca dupa 15 mai, pe termen foarte scurt, foarte multi romani vor continua sa ramana responsabili. Referindu-se la reluarea slujbelor cu enoriasii la biserica, sociologul afirma ca pentru foarte multi Biserica este ancora, ca intr-o perioada de criza este nevoie de multe ancore si ca va depinde foarte mult de modul in care Biserica Ortodoxa va sti sa gestioneze situatia.

Marcel Ciolacu: Starea de lesin a fost cauzata de stres si de oboseala, dar si de acuzele presedintelui Iohannis

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca starea de lesin din conferinta de presa de zilele trecute a fost cauzata de oboseala, de stres, dar si de lupta politica din ultimele zile si de supararea cauzata inclusiv de declaratiile presedintelui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS, DECLARATII LA IESIREA DIN STAREA DE URGENTA: Daca situatia se va inrautati, nu voi ezita sa declar din nou stare de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis, prezinta masurile care intra in vigoare incepand de maine, 15 mai, cand expira starea de urgenta.

Doi sirieni si un turc au fugit dintr-un centru de carantina din Timisoara. Acum sunt cercetati penal

Doi cetateni sirieni si unul de origine turca sunt cercetati penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce, in timp ce se aflau intr-un centru de carantina din Timisoara, au escaladat gardul si au fugit intr-o directie necunoscuta.

Cum arata pauzele elevilor din Franta. Copiii sunt indrumati sa se joace fiecare in patratelul lui

Incepand de marti, o parte dintre copiii din Franta s-au reintors la scoala dupa opt saptamani de carantina. Cateva fotografii facute la o gradinita din Tourcoing, un oras din nordul Frantei, ilustreaza cum arata scoala dupa relaxarea masurilor.

Robotii au ajuns in spitalele din Romania: cum sunt folositi in saloane

De cand a izbucnit criza medicala, spitalele din Romania si-au dat seama ca au nevoie si de cele mai noi tehnologii pentru a functiona la standarde inalte. Iar solutia a venit de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )