Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ciolacu: Mai mult ca sigur toata Romania va intra in stare de urgenta si in carantina

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Mai mult ca sigur toata Romania va intra in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis marti seara un mesaj sumbru in care subliniaza ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina dupa alegerile parlamentare, la care se refera ca fiind un moft al PNL si USR. continuă pe Adevărul

CIOLACU: Mai mult ca sigur toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si in carantina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca toata Romania va intra din nou in stare de urgenta si carantina, dar ca acest lucru se va intampla dupa alegeri, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu, vesti ingrijoratoare: Toata Romania va intra din nou in carantina dupa alegeri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a facutdeclaratii ingrijoratoare in ceea ce priveste carantina Covid-19. Marcel Ciolacu a afirmatcu credibilitate ca Romania va intra din nou in stare de urgenta.

Marcel Ciolacu: Dupa alegerile parlamentare, toata Romania va intra in stare de urgenta si carantina

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ii acuza pe liberali ca sunt interesati doar de puterea absoluta si nu de cati romani vor muri din cauza pandemiei de coronavirus.

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse .

Marcel Ciolacu, vestea de care toata lumea se temea. Ce se va intampla in Romania dupa alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu avertizeaza romanii cu privire la intstaurarea starii de urgenta si a carantinei Romaniei, imediat dupa alegeri. Acesta a explicat cu puutin timp in urma ca, masurile adoptate pana acum vor aduce un val de blocaje care nu pot fi rezolvate in alt mod. Nu se ia nicio masura coerenta Marcel Ciolacu .

Asociatia Energia Inteligenta: Taxa de cogenerare ar fi trebuit sa duca la producerea de energie ieftina, dar consumatorii platesc mai mult

Din 2011, romanii sunt obligati sa achite o taxa de cogenerare pentru fiecare MWh consumat, cu scopul finantarii constructiei de noi centralemodernizarea celor existente, care sa aiba o eficienta superioara si astfel sa ajunga sa produca energie electrica si termica mult mai ieftina in viitor, arata Asociatia Energia Inteligenta. Practic, ar fi trebuit sa se ajunga la costuri mai mici. insa, in realitate, preturile sunt mai mari, ultima majorare a facturii fiind de la 1 noiembrie, in urma cresterii taxei de cogenerare.

Alexandra Ungureanu, despre relatiile avute: Cand am suferit cel mai mult, nu a stiut nimeni, a fost alegerea mea

Vorbeste des in versurile ei despre dragoste si emotiile provocate de aceasta, dar foarte rar despre viata personala. De curand, Alexandra Ungureanu a povestit ca este singura si considera ca relatiile sunt tot mai superficiale.

Cele mai performante companii din Romania au peste 1,3 milioane de angajati

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2019, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )