Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste pentru Romania. Tara care ne lasa fara Euro 2021

In contextul in care pandemia de coronavirus se agraveaza cu fiecare zi ce trece, devine tot mai clar ca ideea UEFA de a organiza Euro 2021 in 12 tari este departe de a fi realizata. Chiar daca competitia a fost amanata pentru 11 iunie 11 iulie 2021, in 12 orase diferite, aceasta are sanse . continuă pe Playtech

Sarmalele lenesului, cea mai simpla reteta pentru acest deliciu culinar iubit de romani

Sarmalele sunt un preparat comun bucatariilor din Europa Centrala, de Nord, de Est si de Sud-Est si o mare parte din Asia de Vest, partea de Nord a Chinei, precum si parti din Africa de Nord. Dar, atatea bordee, atatea obiceie, spune cu talc un proverb romanesc ce poate caracteriza diferitele retete de sarmale prezente .

Cea mai buna veste despre Tesla: de ce sa nu-ti cumperi alta masina electrica

In cazul in care cochetezi cu achizitia unei masini electrice, cel mai important criteriu ar trebui sa fie dat de autonomie, iar Tesla face o treaba remarcabila. Masinile Tesla sunt unele.

Cod rutier 2020. Cea mai mica amenda pe care o poate primi un sofer. Care e abaterea pedepsita

In noul Cod Rutier pentru anul 2020, punctul de amenda a ramas neschimbat ca cel din 2019. Cu alte cuvinte reprezinta 10 % din salariul minim brut pe tara. Cu toate astea exista mai multe reglementari care trebuiesc luate in seama, dar si care sunt cele mai mici amenzi. Noul Cod Rutier si cele mai .

Business report: Moment istoric pentru finantele Romaniei. CE: Finantam proiecte pe gaze, dar nu tot ce vreti voi. Reteta Bolojan la Bucuresti. Cea mai mare mina de diamante roz si-a inchis portile

Moment istoric pentru finantele Romaniei: in 2021, salariile bugetarilor + pensiile vor depasi veniturile fiscale * Mesajul Comisiei Europene catre Romania: Finantam proiecte pe gaze, dar nu tot ce vreti voi. Reteta Bolojan la Bucuresti? Cum poate Nicusor Dan sa reduca aparatul bugetar din Primaria Capitalei * Tarom, compania cu aproape 200 de sefi * Noua criza isi arata coltii: Centrul Bucurestiului, de inchiriat sau de vanzare * Buget 2021. Ionut Dumitru: Va fi foarte greu pentru Romania, in 2021, cu un deficit de 7-8% din PIB * Barierele ce stau in calea unei mai mari utilizari a online-banking-ului * Alegerile politice vor decide pe ce drum va merge economia americana. Si alaturi de ea, economia mondiala * Topul celor mai urmarite banci din Romania pe Facebook, Instagram si LinkedIn * Aproape 8 milioane de romani joaca jocuri video. Ce joaca si ce platforme prefera * Turismul in Delta a fost o haiducie anul acesta, sustin agentii economici * Cea mai mare mina de diamante roz si-a inchis portile.

CORONAVIRUS |Romania, cea mai mare scadere a sosirilor turistice din Europa

In luna iulie a acestui an, Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor de turisti straini din Uniunea Europeana UE), inregistrand o diminuare de 90% a noptilor petrecute de straini in.

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor turistice din Europa

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a sosirilor de turisti straini din Uniunea Europeana, inregistrand o diminuare de 90% a noptilor petrecute de straini in unitatile de cazare in luna iulie a acestui an comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, conform datelor Eurostat.

SkyTower lanseaza programul SkyCreatives si devine o plaforma open source pentru tinerii artisti

SkyTower, cea mai inalta cladire din Romania, lanseaza programul SkyCreatives, o platforma open source pentru tinerii artisti care au nevoie de o locatie iconica pentru proiectele lor.

Cea mai mare comuna din Arad va reduce taxele si impozitele locale cu 50%

Noua administratie a comunei Vladimirescu, cea mai mare din judetul Arad, anunta ca va reduce taxele si impozitele locale cu aproximativ 50% pentru anul viitor, revenind la nivelul acestora din 2019, masura pentru care exista consens politic la nivelul Consiliului Local.

Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune. Ingredientul secret folosit de gospodine

Prunele sunt mereu la mare cautare in randul gospodinelor care fac reteta de dulceata, dar si de catre barbatii care vor sa produca cantitati importante de rachiu. Cum se face corect cea mai buna dulceata de prune Prin urmare,dulceata sau gemul de prune sunt ideale pentru deserturi, fiind foarte apreciate de copii. Cum sezonul rece .

Andra, cea mai frumoasa experienta din 2020: Era 2-3 dimineata

Recent, Andra a lansat piesa Barcelona, impreuna cu Dony si Matteo. Artista a povestit in emisiunea Vorbeste Lumea, de la Pro TV cum au decurs filmarile. Andra, cea mai frumoasa experienta din 2020 Andra este nespus de fericita de colaborarea cu Dony si Matteo pentru piesa Barcelona, iar filmarile videoclipului au decurs cum nu se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )