Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ciolacu: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate. Am vazut ca pana la ora 23.00 exista Covid, dupa ora 23.00 reactioneaza mai moale.

Adevărul Adevărul,
Ciolacu: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate. Am vazut ca pana la ora 23.00 exista Covid, dupa ora 23.00 reactioneaza mai moale.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marti seara, noile masuri anuntate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a precizat ca trebuie lamurite si explicate, pentru ca nu intelege de ce terasele se inchid la ora 23. Am vazut ca pana la ora 23. 00 exista Covid, dupa ora 23. 00 reactioneaza mai moale, a declarat Ciolacu, precizand si ca trebuie explicat cum se realizeaza distanta de doi metri pe plaja. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marti seara, noile masuri anuntate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a precizat ca trebuie lamurite si explicate, pentru ca nu intelege de ce terasele se inchid la ora 23:00.

Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece. Frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban trebuie sa plece deoarece nu a reusit sa convinga cetatenii sa fie alaturi de Executiv in lupta cu pandemia. El a adaugat ca frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte si comunicarea transparenta si credibila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )