Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marti seara, noile masuri anuntate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a precizat ca trebuie lamurite si explicate, pentru ca nu intelege de ce terasele se inchid la ora 23:00. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolacu: Noile interdictii trebuie lamurite si explicate. Am vazut ca pana la ora 23.00 exista Covid, dupa ora 23.00 reactioneaza mai moale.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marti seara, noile masuri anuntate de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta si a precizat ca trebuie lamurite si explicate, pentru ca nu intelege de ce terasele se inchid la ora 23. Am vazut ca pana la ora 23. 00 exista Covid, dupa ora 23. 00 reactioneaza mai moale, a declarat Ciolacu, precizand si ca trebuie explicat cum se realizeaza distanta de doi metri pe plaja.

Marcel Ciolacu: Cum facem la mare, pui un politist la cinci sezlonguri?

Marcel Ciolacu, liderul interimar PSD, solicita explicatii pentru noile masuri restrictive impuse la.

Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece. Frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban trebuie sa plece deoarece nu a reusit sa convinga cetatenii sa fie alaturi de Executiv in lupta cu pandemia. El a adaugat ca frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte si comunicarea transparenta si credibila.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, va cere dizolvarea filialei PSD Ilfov

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca va propune in Comitetul Executiv al partidului sa fie.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis minte pentru Guvernul sau. Degeaba! Guvernul PNL tot prost si corupt ramane

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis minte pentru Guvernul sau.

Marcel Ciolacu, reactie la discursul lui Iohannis: Minte pentru Guvernul sau. Degeaba! Guvernul PNL tot prost si corupt ramane

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis minte pentru Guvernul sau. Acesta a adaugat ca nu poti da vina pe PSD sau pe opozitie atunci cand Guvernul a venit cu legea carantinei de abia dupa doua saptamani, un act normativ prost si aberant care transforma Romania in dictatura pilelor numite in functii publice.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban sa vina in Parlament sa spuna daca pot fi organizate alegerile, daca pot fi deschise scolile si sa dea asigurari ca romanii pot merge in siguranta la vot

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, din nou, marti seara ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa se prezinte in Parlament si sa explice daca alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie,.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera.

Marcel Ciolacu a dat un ultimatum prim-ministrului Ludovic Orban

Orban trebuie sa prezinte tarii un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, inceperea scolii si organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung!, transmite presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, printr-un mesaj pe Facebook, citat de DCNews.

MARCEl CIOLACU, REACTIE DUPA ANUNTUL LUI PONTA: Este un ajutor direct pentru Nicusor Dan si PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, astazi, dupa anuntul facut de Victor Ponta privind alianta cu Robert Negoita pentru alegerile locale din 2020, fostul premier a tradat valorile social-democrate si a ales sa faca jocul PNL si al presedintelui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )