Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ciolacu: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor!

România Liberă România Liberă,
Ciolacu: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocati. continuă pe România Liberă

Ciolacu: Orban, ai o singura varianta. Mareste alocatiile copiilor! Cand PSD a votat propunerea PNL atunci era bine si acum nu mai e?

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocatiile copiilor. Cat de cinic poti sa fii sa inventezi tot felul de scamatorii ca sa nu le dai copiilor drepturile cuvenite?, intreaba el.

Marcel Ciolacu cere premierului sa mareasca alocatiile copiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, ii cere premierului Ludovic Orban sa mareasca alocatiile copiilor. Acesta a scris intr-o postare pe Facebook: Orban, ai o singura varianta: mareste alocatiile copiilor! Cat de cinic poti sa fii sa inventezi tot felul de scamatorii ca sa nu le dai copiilor drepturile cuvenite?!, informeaza News. ro.

Reactia liderului PSD, dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor: De ce nu a atacat la CCR si demersul PNL de dublare a alocatiei?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, il acuza de cinism pe Ludovic Orban, sustinand ca inventeaza tot felul de scamatorii ca sa nu mareasca alocatiile copiilor. Reactia vine dupa ce premierul a anuntat luni ca PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat in Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor, intre care atacarea la Curtea Constitutionala.

Ce se intampla cu alocatiile copiilor in 2020: Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )