Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ciolacu: PSD este de acord ca alegerile locale sa se desfasoare pe 27 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu: PSD este de acord ca alegerile locale sa se desfasoare pe 27 septembrie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca este de acord cu data de 27 septembrie pentru alegerile locale. Sfarsitul lunii septembrie convine ambelor partide politice, PSD pentru ca isi poate conserva in mare parte mandatele alesilor locali iar PNL limiteaza astfel efectul asupra procentelor sale care va fi generat de criza economica. Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: Suntem de acord ca alegerile locale sa fie pe 27 septembrie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca este de acord ca alegerile locale sa aiba loc pe 27 septembrie.

27 septembrie, data cand ar urma sa aiba loc alegerile locale. Partidele ar fi cazut la un acord - Surse

Pe 27 septembrie ar urma sa aiba loc alegerile locale. PSD ar fi cazut la un acord cu PNL si cu liderii celorlalte partide parlamentare.

intalnire Iohannis-Barna, la Cotroceni: Alegerile locale, pensiile speciale si starea de alerta, pe agenda discutiilor

Liderul USR, Dan Barna, spune ca i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis spirijinul pentru propunerile legislative USR vizand pensiile speciale si desfiintarea sectiei de anchetare a magistratiilor, pe agenda discutiilor figurand insa si prelungirea starii de alerta si alegerile locale.

Ciolacu: PSD nu voteaza prelungirea starii de alerta Ce masuri si restrictii propun social-democratii

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anuntat joi, la finalul sedintei Biroului Politic ca parlamentarii partidului nu vor vota prelungirea starii de alerta care va fi propusa de Guvern. Ciolacu spune ca PSD va propune introducerea unei stari intermediare, cu masuri clare de protectie pentru cetateni pe o perioada de 10-15 zile. Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres. ro.

Ciolacu: PSD nu voteaza prelungirea starii de alerta cum a fost in ultima luna

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca exclude varianta ca partidul sau sa voteze o prelungire a starii de alerta in forma ultimelor 30 de zile.

Ciolacu (PSD): Sa terminam cu Klaustrofobia, sa ne gandim cum relansam Romania!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, solicita ca, din data de 15 iunie, sa t.

ROMASCANU: Decizia PSD este de a nu vota in continuare starea de alerta

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Lucian Romascanu, a anuntat marti, la Digi 24, ca decizia social-democratilor este de a nu vota starea de alerta, precizand ca nu exista niciun fel de dovada epidemiologica ca s-ar impune acest lucru, citeaza News. ro.

Lucian Romascanu: Decizia PSD este de nu vota in continuare starea de alerta

Purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat PSD), Lucian Romascanu, a anuntat marti, ca decizia social-democratilor este de a nu vota starea de alerta, precizand ca nu exista niciun fel de dovada.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )