Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu: Suntem de acord ca alegerile locale sa fie pe 27 septembrie

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Suntem de acord ca alegerile locale sa fie pe 27 septembrie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, ca este de acord ca alegerile locale sa aiba loc pe 27 septembrie. continuă pe Antena3

Ciolacu: PSD este de acord ca alegerile locale sa se desfasoare pe 27 septembrie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la finalul sedintei Biroului Permanent National BPN) ca este de acord cu data de 27 septembrie pentru alegerile locale. Sfarsitul lunii septembrie convine ambelor partide politice, PSD pentru ca isi poate conserva in mare parte mandatele alesilor locali iar PNL limiteaza astfel efectul asupra procentelor sale care va fi generat de criza economica. Consens politic intre PSD-PNL pe proiectul de lege privind prelungirea mandatelor alesilor locali USR si Pro Romania fac opinie separata.

27 septembrie, data cand ar urma sa aiba loc alegerile locale. Partidele ar fi cazut la un acord - Surse

Pe 27 septembrie ar urma sa aiba loc alegerile locale. PSD ar fi cazut la un acord cu PNL si cu liderii celorlalte partide parlamentare.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta dupa 15 iunie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca PSD nu este de acord ca starea de alerta sa fie prelungita in Romania dupa data de 15 iunie, cand ar urma sa expire, si ca social-democratii nu vo.

Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politica

Nepoata presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a ajuns sa fie angajata pe merit la Institutul Cultural Roman, dupa cum sustine politicianul. Cine este nepoata lui Marcel Ciolacu si unde a fost angajata. Scandalul care zguduie scena politica Marcel Ciolacu a facut declaratii vizavi de angajarea nepoatei sale, Andreea, la Institutul Cultural Roman. Seful PSD spune .

Marcel Ciolacu: Autoritatile locale au cheltuit peste 800 de milioane de lei in criza sanitara, Guvernul a alocat doar 20 de milioane

Marcel Ciolacu, presedintele social-democratilor si al Camerei Deputatilor, spune ca autoritatile locale au fost lasate sa se descurce singure in gestionarea epidemiei COVID-19 si ca au cheltuit mai mult de 800 de milioane de lei in criza sanitara, in timp ce Guvernul a alocat doar 20 de milioane.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va ataca un eventual OUG pentru impozitarea pensiilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca banii pentru dublarea alocatiilor pot veni din impozitarea pensiilor speciale, iar daca Guvernul Orban va emite o ordonanta de urgenta in acest sens, PSD nu o va ataca la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres. ro.

MARCEL CIOLACU: Sa terminam cu Klaustrofobia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca nu mai este nevoie de prelungirea starii de alerta, chiar daca Guvernul isi doreste acest lucru si-l ironizeaza pe presedintele Iohannis, comentand ca trebuie terminat cu Klaustrofobia.

Marcel Ciolacu reactioneza la acuzatiile ca si-a angajat nepoata la ICR: Nu m-a dus capul sa o pun sefa la aeroport

Marcel Ciolacu a raspuns la acuzatiile potrivit carora si-ar fi angajat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Institutul Cultural Roman.

Marcel Ciolacu reactioneza la acuzatiile ca si-a angajat nepoata la ICR: Nu m-a dus capul sa o pun sefa la aeroport

Marcel Ciolacu a raspuns la acuzatiile potrivit carora si-ar fi angajat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Institutul Cultural Roman.

Rares Bogdan (PNL): USR a imbratisat retorica PSD si a lui Victor Ponta. Marcel Ciolacu e presat infiorator de baroni sa faca opozitie, dar si-a ales un subiect periculos (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, considera ca refuzul PSD de a incuviinta prelungirea starii de alerta dupa 15 iunie se bazeaza pe faptul ca Marcel Ciolacu are o presiune infioratoare a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )