Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ciolacu, reactie dura dupa propunerea lui Citu premier: O mare, mare bataie de joc

Antena3 Antena3,
Ciolacu, reactie dura dupa propunerea lui Citu premier: O mare, mare bataie de joc

Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri seara, dupa ce liberalii au anuntat ca il propun pe ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru functia de premier. Liderul socia-democrat, afirma ca PSD nu va vota un astfel de guvern. continuă pe Antena3

Catalin Drula: Am luat act de propunerea PNL Citu-premier Noi mergem la Cotroceni cu varianta Ciolos prim-ministru Pana acum nu am discutat cu PNL nici formal, nici informal

Vicepresedinte USR-PLUS Catalin Drula spune ca alianta va merge la Cotroceni cu Dacian Ciolos propunere de premier si ca a luat act de votul liberalilor in ceea ce-l priveste pe Florin Citu, propus pentru postul de prim-ministru. El a subliniat ca USR-PLUS nu a avut pana acum nicio discutie formala sau informala cu PNL privind formarea viitorului guvern si ca ii asteapta pe liberali la discutii cand vor fi disponibili.

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Marcel Ciolacu, anunt soc dupa alegerile parlamentare. Pentru ce functii doreste sa candideze

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a dezvaluit marti seara functiile pentru care doreste sa candideze, in ciuda faptului ca pentru acestea ar mai exista si alti doritori. Acesta are in vedere functia de presedinte al Camerei Deputatilor, vizata, atat de Ludovic Orban, dar si de Dan Barna. Acesta a explicat totodata ca in afara de el, .

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de .

Prima reactie din PSD privind propunerea Citu-premier. Dincu: E o miscare de acoperire a adevaratei propuneri

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, crede ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este doar una de etapa, care vrea sa arate ca nu numai Klaus Iohannis, ci si PNL, are un cuvant de spus. Este o miscare de acoperire a adevaratei propuneri, a comentat Dincu.

Kelemen Hunor, dupa propunerea lui Forin Citu pentru functia de premier: Noi l-am fi votat pe domnul Citu si in martie, dar s-a retras atunci

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, miercuri seara, dupa ce liberalii l-au propus pe Florin Citu pentru functia de premier, ca parlamentarii Uniunii ar fi votat inca din luna martie un guvern condus de Citu, insa acesta s-a retras. Eu am spus inca de anul trecut ca vreau o guvernare de centru dreapta si e o colaborare cunoscuta PNL-UDMR-USR, a afirmat Kelemen Hunor.

Reactia lui Cristian Tudor Popescu dupa ce liberalii au decis sa-l propuna pe Florin Citu premier

Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri seara, propunerea facuta de PNL pentru functia de premier. Potrivit jurnalistului, Florin Citu este foarte potrivit pentru aceasta functie, fiind un om care cunoaste meseria de finantist, un om care este de buna intentie si de buna constiinta, calitati pe care CTP le considera rare in politica romaneasca.

Culise. PNL face primul gest de fronda fata de Iohannis: Citu premier

Conducerea PNL l-a validat cu o majoritate covarsitoare pe Florin Citu pentru functia de premier, desi Nicolae Ciuca, premier interimar, era considerat ca favorit al lui Klaus Iohannis. Partidul s-a revoltat dupa primele decizii: militaria afisata de Ciuca in primele doua zile i-a deranjat pe mai multi lideri PNL, sustin surse politice pentru Adevarul.

Noi atacuri din PSD dupa nominalizarea lui Citu: Nu poate fi nici portar la Guvern

Continua atacurile din PSD, dupa ce Partidul National Liberal a decis sa-l propuna pe Florin Citu pentru functia de premier. Deputatul Alfred Simonis a afirmat, miercuri seara, ca Florin Citu nu poate fi nici portar la Guvern, el fiind singurul om politic din istorie care a renuntat la mandat cu 5 minute inainte de investire.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rafila spune ca nu a discutat cu Marcel Ciolacu despre posibilitatea de a fi propus premier

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, spune ca nu a discutat cu presedintele partidului, Marcel Ciolacu, despre posibilitatea de a fi propus premier, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3013 seconds )