Libnet.ro
UNICEF

08:47

Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Playtech Playtech,
Radu Banciu, reactie furioasa dupa cazul Coltescu. Mbappe e analfabet, Hotugan nu are ce cauta in cupele europene

Acuzele de rasism care i-au fost aduse lui Sebastian Coltescu dupa incidentele de la PSG Basaksehir au fost comentate si de Radu Banciu. Cunoscutul prezentator TV a luat la tinta pe toata lumea. Nu i-a iertat pe Coltescu si Hategan, dar a fost extrem de dur si la adresa celor mai importanti fotbalisti de . continuă pe Playtech

Marica, reactie dura in cazul Coltescu: Bai, nu va mai cereti scuze in numele meu

Fostul international Ciprian Marica este de parere ca Sebastian Coltescu a gresit si ca va plati, dar nu este de acord cu tot scandalul creat in jurul acestui eveniment nefericit.

UEFA, decizie radicala dupa cazul de rasism al lui Coltescu. Ce se intampla diseara

Meciul din Liga Campionilor dintre PSG si Istanbul Basaksehir a devenit un scandal preluat de toata presa internationala. Totul ar fi plecat de la comentariile rasiste facute de Sebastian Coltescu, arbitrul de rezerva. Totul a degenerat pana acolo, incat jucatorii turci au iesit de pe teren. Ulterior UEFA anunta o ancheta pe marginea scandalului.

Medicul Alexandru Rafila, reactie neasteptata dupa ce a aflat ca i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului. Cum a primit vestea

Surpriza neasteptata pentru romani dupa rezultatele partiale la alegerile parlamentare desfasurate duminica. in acest moment, potrivit exit-poll-ului, PSD conduce detasat clasamentul, astfel ca liderul partidului a inceput sa-si faca socotelile cu privire la candidatii partidului care ar putea ocupa functia de premier. Marcel Ciolacu, propunerea surpriza din partea PSD Nici nu s-au aflat inca rezultatele .

Cazul Coltescu, la un an de la scandalul de rasism iscat pe Arena Nationala. UEFA a decis ca acuzatiile la adresa romanilor sunt nefondate

Romania este mentionata in presa internationala, dupa scandalul iscat in meciul dintre PSG si Istanbul Basaksehir, din UEFA Champions League. Turcii l-au acuzat de rasism pe Sebastian Coltescu, iar partida a .

Cazul Coltescu: o festa a limbii romane

Scandalul din jurul arbitrului roman Sebastian Coltescu este genul de incident straniu, care se naste din senin si din vina nimanui, dar care, prin deznodamantul sau, poate produce consecinte incalculabile: vom putem masura cu precizie micrometrica pana unde au ajuns excesele corectitudinii politice.

Ciolacu, reactie dura dupa propunerea lui Citu premier: O mare, mare bataie de joc

Marcel Ciolacu a reactionat, miercuri seara, dupa ce liberalii au anuntat ca il propun pe ministrul Finantelor, Florin Citu, pentru functia de premier. Liderul socia-democrat, afirma ca PSD nu va vota un astfel de guvern.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )