Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu spune ca este posibil sa fie depus un proiect de lege privind amanarea alegerilor parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ciolacu spune ca este posibil sa fie depus un proiect de lege privind amanarea alegerilor parlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca nu se pot organiza alegeri parlamentare in aceasta perioada si spune ca s-ar putea sa existe un proiect de lege in acest sens, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Marcel Ciolacu (PSD): Este posibil sa depunem un proiect de lege pentru amanarea alegerilor parlamentare

Marcel Ciolacu a precizat, joi seara, ca este posibil ca PSD sa depuna un proiect de lege pentru amanarea alegerilor generale, pe care Guvernul Orban le programase pentru data de 6 decembrie. Mesajul liderului.

PSD, prin interpusi, incearca sa amane alegerile parlamentare. Un deputat independent a depus un proiect de lege care fixeaza alegerile pe 14 martie 2021

Adrian Dohotaru, deputat independent, a depus un proiect de lege care stabileste data alegerilor parlamentare in 14 martie 2021. Dohotaru, politician de stanga, a fost ales pe listele USR, insa a demisionat din partid si a ajuns in anturajul PSD. Potrivit CCR, Parlamentul stabileste data alegerilor. Constitutia spune ca mandatul Parlamentului poate fi prelungit cu maximum 3 luni.

Klaus Iohannis, despre testarea calatorilor din aeroporturi: Statele au inceput sa reindroduca tot felul de restrictii. Este posibil sa avem si noi nevoie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care are in plan testarea calatorilor de pe aeroporturile din tara, ca este posibil ca si.

Brexit: Un acord este posibil, spune Ursula von der Leyen

Un acord intre Uniunea Europeana si Regatul Unit cu privire la Brexit ramane posibil in ciuda pozitiilor lor foarte indepartate la inceputul unei saptamani de negocieri decisive, a declarat luni presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )