Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ciolacu o sustine pe Firea la Capitala: Cred ca e cea mai buna alegere de departe

Antena3 Antena3,
Ciolacu o sustine pe Firea la Capitala: Cred ca e cea mai buna alegere de departe

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus duminica, la Antena 3, ca o va sustine pe Gabriela Firea pentru un nou mandat la Primaria Bucuresti, din partea social-democratilor. continuă pe Antena3

FineStore.ro iti pune la dispozitie cea mai buna platforma de bauturi alcoolice online

Traditie, calitate, cantitate, varietate, pasiune - sunt cuvintele cheie ale unui proiect in care toate produsele au garantata originalitatea. Le gasesti pe toate la un loc pe Finestore. ro, cel mai bun magazin online de.

Casa din plastic care rezista la cutremure ar putea fi cea mai buna investitie: cat costa

In incercarea de a face ceva bun pentru oameni si de a proteja mediul inconjurator in acelasi timp, un inginer a inceput sa creeze case din plastic reciclat cu beneficii importante. Ramon.

Coronavirus: Economia Suediei a crescut in primul trimestru Tara cu cea mai controversata politica anticoronavirus Opozitia cere controale

Economia suedeze a crescut in primele trei luni ale anului, in urma deciziei guvernului de a nu impune un blocaj complet pentru a limita raspandirea coronavirusului, anunta CNBC. Masurile mai relaxate decat in alte state impotriva raspandirii coronavirusului au dat loc unui larg consens politic in Suedia, insa cele mai mari doua partide de opozitie din Suedia au cerut vineri infiintarea, inainte de venirea verii, a unei comisii independente de ancheta cu privire la raspunsul, foarte putin coercitiv, dat de aceasta tara la epidemia de COVID-19. Suedia are cea mai mare rata de deces prin coronavirus din lume.

LUDOVIC ORBAN: Dovada cea mai mare de respect fata de eroi este sa-i atragem pe tineri sa cunoasca istoria

Premierul Ludovic Orban afirma ca dovada cea mai mare de respect fata de eroii neamului este atragerea tinerilor spre cunoasterea istoriei si aprecierea exemplului de daruire si curaj al celor care s-au jertfit pentru idealurile romanilor.

FOTO Cea mai mica plaja din lume. Cum arata paradisul creat de natura intr-o zona turistica spectaculoasa

O plaja spectaculoasa din nordul Spaniei este considerata a fi cea mai mica din lume, avand doar 40 de metri lungime.

Marcel Ciolacu sustine o alianta intre PSD si partidele lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: E important ca noi sa nu ne indepartam de agenda cetateanului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca sustine o aianta cu partidele Pro Romania, al lui Victor Ponta, si ALDE, al luiCalin Popescu Tariceanu, insa o decizie in acest sens trebuie.

Medic celebru: Fiti realisti! Este cea mai dramatica situatie traita de la cel de-al Doilea Razboi Mondial

In contextul in care majoritatea tarilor au relaxat masurile si numarul imbolnavirilor este in scadere, celebrul medic belgian Michel DHooghe, presedintele comisiei medicale FIFA, se arata ingrijorat si dezgustat de modul in care cetatenii au reactionat in fata coronavirusului. Acesta este de parere ca finantele sunt puse mai presus de sanatate.

Space X nu se lasa: cand reia NASA cea mai importanta lansare

Ziua de miercuri, 27 mai, se anunta una istorica pentru Space X si NASA. Ar fi fost prima misiune in spatiu cu echipaj uman realizata de Agentia Spatiala Americana in parteneriat cu o.

Revolta unui medic belgian: Treziti-va! E cea mai cumplita boala de dupa Al Doilea Razboi Mondial!

Intr-un moment in care cifrele pandemiei sunt in scadere in Europa si inclusiv Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat ca aparitia unui al doilea val e tot mai putin probabila, Michel DHooghe 74 de ani) se arata dezgustat de reactia planetei, in fata coronavirusului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )