Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ciolacu: De trei luni, Nelu Tataru face doar exercitii de imagine

Antena3 Antena3,
Ciolacu: De trei luni, Nelu Tataru face doar exercitii de imagine

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca, de trei luni face doar exercitii de imagine. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, cu lacrimi in ochi. Ce se intampla acum cu sotia si copilul lui

Nelu Tataru a uitat de rigurozitatea titulaturii sale si a fost total cuprins de emotie in cadrul unui interviu. Acesta a avut ochii in lacrimi din cauza unui subiect extrem de sensibil pentru el. Ce se intampla acum cu sotia si copilul lui? Nelu Tataru, cu ochii in lacrimi in cadrul unui interviu Ministrul Sanatatii .

Vesti proaste de la Nelu Tataru: Starea de alerta s-ar putea prelungi dupa 15 iunie

Vesti proaste de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Starea de alerta are toate sansele sa fie prelungita. Astfel, masurile de restrictie si amenzile impuse dupa data de 15 mai ar putea fi mentinute si dupa trecerea celor 30 de zile decise initial.

Nelu Tataru: Mi-e greu sa cred ca nu va mai fi stare de alerta dupa 15 iunie Joi vom anunta noile masuri de relaxare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la B1 TV, ca nu crede ca se va renunta la starea de alerta incepand de saptamana viitoare din cauza focarelor noi de coronavirus si a transmiterii comunitare a bolii.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea.

Secretul lui Nelu Tataru. Cum a reusit sa nu se infecteze, desi a vizitat cele mai grave focare de Covid-19

Nelu Tataru a recunoscut ca a pierdut numarul testelor de detectare a infectiei cu Covid-19 si a vorbit pentru prima data despre masurile de protectie pe care le-a luat pentru a nu contacta virusul. El s-a izolat de sotie si copilul de 10, inca de pe 26 martie, cand a devenit ministru al Sanatatii.

Digi 24: Cum a reusit Nelu Tataru sa nu se infecteze cu coronavirus dupa vizitele dese in teritoriu

Nelu Tataru este din 26 martie ministru al Sanatatii. Si anterior, cand era secretar de stat, a efectuat mai multe vizite in spitalele din tara. Ministrul a evitat sa se infecteze cu COVID-19 si a povestit la emisiunea in fata ta de la Digi24 cum a reusit.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca un al doilea val al imbolavirilor cu COVID-19 nu va mai avea amploarea primului, insa subliniaza ca autoritatile trebuie sa fie pregatite sa.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre un posibil al doilea val de infectari

Ne putem gandi sa revenim la o viata cvasi-normala la sfarsitul lunii iulie - inceputul lunii august si la un al treilea val de relaxare din 15 iulie, spune ministrul Nelu Tataru.

Nelu Tataru, cu lacrimi in ochi, despre momentul revederii cu familia: Mi-am vazut copilul dupa cinci saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit pentru prima data despre revederea cu sotia si copilul sau de 10 ani, dupa cinci saptamani de izolare.

Euro a urcat joi la maximul ultimelor trei luni fata de dolar in urma anuntului BCE privind suplimentarea programului de stimulare; bursele de actiuni au scazut

Euro a urcat joi la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni fata de dolari, in urma anuntului Bancii Centrale Europene BCE) referitor la extinderea programului de suplimentare a lichiditatilor, pentru a ajuta economiile afectate de pandemia de coronavirus, dar bursele internationale au luat o pauza dupa cresterile din ultimele sapte zile, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )