Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ciolacu: Vom depune motiune de cenzura. Vom incerca sa creionam o majoritate sa rasturnam acest Guvern

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu: Vom depune motiune de cenzura. Vom incerca sa creionam o majoritate sa rasturnam acest Guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara, la Antena 3, ca social-democratii vor depune in Parlament, in actuala sesiune parlamentara, o motiune de cenzura si vor incerca sa creioneze o majoritate pentru a rasturna actualul Guvern. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu: PSD va depune motiune de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in aceasta sesiune parlamentara partidul pe care il conduce va incerca sa creeze o majoritate parlamentara, apoi va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ciolacu a sustinut ca votul romanilor a fost unul clar, ca PSD trebuie sa desemneze primul ministru. Ciolacu a criticat, de asemenea, actualul Guvern pentru faptul ca nu a prezentat bugetul pe acest an.

Marcel Ciolacu: Categoric vom depune o motiune de cenzura pana la finalul sesiunii parlamentare. Asteptam momentul propice

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea va depune o motiune de cenzura in aceasta sesiune parlamentara, insa asteapta momentul politic propice.

CIOLACU: Vom incerca sa creionam o majoritate sa rasturnam acest Guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca social-democratii vor depune la Parlament, in actuala sesiune parlamentara, o motiune de cenzura si vor incerca sa creioneze o majoritate pentru a rasturna actualul Guvern.

Marcel Ciolacu: Vom veni si cu motiunea de cenzura si vom incerca sa cream o majoritate sa rasturnam acest Guver

Liderul social-democratilor a anuntat joi seara ca doreste sa depuna o motiune de cenzura impotriva actualului Guvern. Ea ar putea fi depusa chiar in acesta sesiune parlamentara, in cazul in care reusete.

PSD, motiune de cenzura impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Opozitia cere demisia ministrului Vlad Voiculescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )