Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marcel Ciolacu: PSD va depune motiune de cenzura

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: PSD va depune motiune de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in aceasta sesiune parlamentara partidul pe care il conduce va incerca sa creeze o majoritate parlamentara, apoi va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Ciolacu a sustinut ca votul romanilor a fost unul clar, ca PSD trebuie sa desemneze primul ministru. Ciolacu a criticat, de asemenea, actualul Guvern pentru faptul ca nu a prezentat bugetul pe acest an. continuă pe Adevărul

Ciolacu: Vom depune motiune de cenzura. Vom incerca sa creionam o majoritate sa rasturnam acest Guvern

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara, la Antena 3, ca social-democratii vor depune in Parlament, in actuala sesiune parlamentara, o motiune de cenzura si vor incerca sa creioneze o majoritate pentru a rasturna actualul Guvern.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota bugetul pe 2021. Este cea mai mare greseala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus ca formatiunea pe care o reprezinta nu va vota bugetul pe anul 2021, motivand ca este un buget de austeritate, iar taierea sporurilor bugetarilor trebuie sa faca parte dintr-un program de reforma.

Marcel Ciolacu: Categoric vom depune o motiune de cenzura pana la finalul sesiunii parlamentare. Asteptam momentul propice

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea va depune o motiune de cenzura in aceasta sesiune parlamentara, insa asteapta momentul politic propice.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD va depune o motiune de cenzura pana la finalul sesiunii parlamentare

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea va depune o motiune de cenzura in aceasta sesiune parlamentara, insa asteapta momentul politic propice.

Marcel Ciolacu, despre pensii: Este prima data in Romania cand nu se indexeaza pensiile

Intrebat de Radu Tudor unde vrea PSD sa faca diferenta, daca maine ar veni la putere si se vor confrunta cu nevoi uriase in domeniul medical, cu imprumuturi pe banda rulanta pe care trebuie sa le facem ca sa iesim din criza, Marcel Ciolacu, presedintele PSD a declarat in exclusivitate la Antena 3, ca sunt aceleasi probleme, dar in comparatie cu coalitia de guvernare, social democratii chiar au solutii pentru fiecare domeniu in parte, au programe, solutii si prioritati. El considera ca ceea ce face actualul guvern este o crima la adresa economiei si reaminteste ca propunerea de buget alternativ propusa de PSD are sursele pentru acordarea celor 26% pentru majorarea pensiilor.

Ciolacu, dupa avizul negativ al CSM pe desfiintarea SIIJ: Barna, ia-ti labele de pe Justitie

Intrebat de Radu Tudor ce parere are despre avizul negativ al CSM pe,desfiintarea SIIJ, Marcel Ciolacu, presedintele PSD a reamintit ca el nu a fost de acord cu aceasta cu desfiintarea SIIJ pentru ca a avut intalniri cu judecatori si procurori si a inteles rostul acestei sectii.

Marcel Ciolacu: Vom veni si cu motiunea de cenzura si vom incerca sa cream o majoritate sa rasturnam acest Guver

Liderul social-democratilor a anuntat joi seara ca doreste sa depuna o motiune de cenzura impotriva actualului Guvern. Ea ar putea fi depusa chiar in acesta sesiune parlamentara, in cazul in care reusete.

PSD, motiune de cenzura impotriva ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

PSD depune motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii. Opozitia cere demisia ministrului Vlad Voiculescu.

Marcel Ciolacu il cheama pe Citu in fata Parlamentului: M-am ingrozit! Sa lase deoparte orgoliile politice si sa inteleaga ca este nevoie de un consens!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a facut apel, joi, la actualul Guvern si coalitia majoritara sa vina in fata Parlamentului. Acesta cere o dezbatere serioasa pe tema Planului National de Redresare si Rezilienta, inainte ca premierul Citu sa plece la Bruxelles si spune ca solutiile pentru Romania ar trebui luate impreuna.

Senatorul PNL Vlad Pufu, despre Marcel Ciolacu: Nu pot sa nu observ dublul limbaj. La Bucuresti plange de mila tuturor. Nu l-am vazut sa planga de mila buzoienilor

Liberalul Vlad Pufu il acuza pe liderul PSD, Marcel Ciolacu ca foloseste un dublu limbaj in conditiile in care, sustine senatorul PNL, la Bucuresti, social-democratul plange de mila tuturor, insa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )