Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ciolos anunta ca il da in judecata pe Nicolicea pentru afirmatiile ca ar fi fost finantat de George Soros

Adevărul Adevărul,
Ciolos anunta ca il da in judecata pe Nicolicea pentru afirmatiile ca ar fi fost finantat de George Soros

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca il da in judecata pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, dupa ce acesta a afirmat ca George Soros a finantat tehnocrati, inclusiv pe el. Fostul prim-ministru a precizat ca PSD se straduieste sa faca uitata realitatea politica si atunci, incep povestile cu Bau-Bau, adica fantezii si povesti cu conspiratii si forte oculte, de tinut oamenii ocupati cu orice altceva decat cu minciunile si esecurile lor. continuă pe Adevărul

Ciolos anunta ca il da in judecata pe Nicolicea pentru acuzatiile de legatura cu Soros:Nu va temeti de Bau-Bau, domnilor!

Dacian Ciolos a anuntat marti pe pagina sa de Facebook ca il da in judecata pe deputatul Eugen Nicolicea, care a spus ca fostul premier tehnocrat a luat bani de la George Soros.

Dacian Ciolos il da in judecata pe Eugen Nicolicea, pentru afirmatia ca fostul premier a fost finantat de Soros

Domnul deputat PSD care a spus ieri ca omul de afaceri George Soros ar fi platit bani ca niste oameni sa ajunga in Guvernul Romaniei anul trecut si ca m-ar fi finantat, va avea ocazia nesperata de a oferi mai multe explicatii si probe in instanta. Acolo va avea sansa sa reflecteze, la rece, asupra a ceea ce inseamna o declaratie politica iresponsabila.

Petro Poroshenko anunta inceperea discutiilor pentru un plan de aderare a Ucrainei la NATO / Stoltenberg: NATO va continua sa sprijine Ucraina pe calea unei relatii mai apropiate

Ucraina si NATO vor incepe discutiile despre o foaie de parcurs pentru aderarea Kievului la organizatia nord-atlantica iar guvernul ucrainean va implementa reformele necesare pentru a aduce tara la standardele Tratatului pana in 2020, a declarat luni presedintele Petro Poroshenko, citat de Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )