Libnet.ro
UNICEF

09:15

Dacian Ciolos il da in judecata pe Eugen Nicolicea, pentru afirmatia ca fostul premier a fost finantat de Soros

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos il da in judecata pe Eugen Nicolicea, pentru afirmatia ca fostul premier a fost finantat de Soros

Domnul deputat PSD care a spus ieri ca omul de afaceri George Soros ar fi platit bani ca niste oameni sa ajunga in Guvernul Romaniei anul trecut si ca m-ar fi finantat, va avea ocazia nesperata de a oferi mai multe explicatii si probe in instanta. Acolo va avea sansa sa reflecteze, la rece, asupra a ceea ce inseamna o declaratie politica iresponsabila. continuă pe România Liberă

Ciolos anunta ca il da in judecata pe Nicolicea pentru acuzatiile de legatura cu Soros:Nu va temeti de Bau-Bau, domnilor!

Dacian Ciolos a anuntat marti pe pagina sa de Facebook ca il da in judecata pe deputatul Eugen Nicolicea, care a spus ca fostul premier tehnocrat a luat bani de la George Soros.

Un deputat PNL ii cere premierului sa spuna public daca sunt probleme cu banii de salarii si pensii. Reactia, dupa ce Eugen Nicolicea a sustinut acest lucru

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi a afirmat sambata, ca prin afirmatiile social-democratului Eugen Nicolicea PSD isi recunoaste, practic, incompetenta la guvernare, motiv pentru care ii cere public premierului Mihai Tudose sa comunice daca sunt probleme cu banii de salarii si pensii.

Ciolos anunta ca il da in judecata pe Nicolicea pentru afirmatiile ca ar fi fost finantat de George Soros

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca il da in judecata pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, dupa ce acesta a afirmat ca George Soros a finantat tehnocrati, inclusiv pe el. Fostul prim-ministru a precizat ca PSD se straduieste sa faca uitata realitatea politica si atunci, incep povestile cu Bau-Bau, adica fantezii si povesti cu conspiratii si forte oculte, de tinut oamenii ocupati cu orice altceva decat cu minciunile si esecurile lor.

Cine este si cum arata femeia pentru care fostul ginere al lui Basescu a fost la un pas sa fie omorat (FOTO)

Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Basescu a ajuns dupa o seara de distractie sa fie amenintat cu moartea si cu un pistol la tampla. Scandalul a pornit de la noua iubita a lui Syda, cea cu care s-.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )