Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos dupa intalnirea cu Ludovic Orban: S-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi

Hotnews Hotnews,
 Ciolos dupa intalnirea cu Ludovic Orban: S-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi

Pana acum, s-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi si a alegerilor parlamentare anticipate, considera liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Ludovic Orban dupa anuntul legat de alocatii: Cat de cinic poti sa fii?

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat la anuntul premierului Ludovic Orban despre blocarea intrarii in vigoare a legii care prevedere dublarea alocatiilor pentru copii.

Ludovic Orban, despre atacul PSD la CCR privind modificarile la OUG 114: Suntem pregatiti cu solutia

Romania are buget, a declarat, luni, premierul Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale.

Ludovic Orban anunta crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate: Cine sunt negociatorii(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL, ca stabilit crearea unei comisii care sa analizeze posibilitatea organizarii alegerilor anticipate. Am avut o discutie.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta PNL, ca a existat o discutie si despre alegerile anticipate.

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, reactie dura dupa anuntul lui Orban privind alocatiile copiilor

Presedintele Federatiei Asociatiilor de Parinti, Iulian Cristache, a reactionat dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca nu exista bani pentru marirea alocatiilor pentru copii.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Autostrada Comarnic Brasov, realitate, in curand. Ce a promis Ludovic Orban

Intr-una dintre primele sale prezente televizate din noul an, Ludovic Orban a adus in discutie subiectul autostrazii Comarnic Brasov si a facut cateva promisiuni. Luni seara, premierul a fost prezent in studioul Digi 24. in cadrul emisiunii, a atras atentia asupra faptului ca mult asteptata autostrada Comarnic Brasov s-ar putea materializa mai repede .

LUDOVIC ORBAN: PSD vrea sa ne incurce

ACTUALIZARE - PNL ia in calcul patru variante legate de proiectul de lege al PSD votat de Parlament privind dublarea alocatiilor copiilor. Printre variante se numara atacarea la Curtea Constitutionala si prorogarea termenului de intrare in vigoare. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban nu are nicio intentie de a candida la Primaria Capitalei, iar candidatul PNL va fi desemnat in urma unei ample cercetari sociologice.

LUDOVIC ORBAN: Romania are buget

ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca urmareste cu atentie si ingrijorare situatia creata intre SUA si Iran si a precizat ca nu doreste o escaladare a tensiunilor. --- * ACTUALIZARE - Ministrul Agriculturii: Marti intra in contul ministerului 1. 000 de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )