Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos: Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii

România Liberă România Liberă,
Ciolos: Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014. continuă pe România Liberă

RomaniaProfesionista: Universitatile sa lucreze mai mult la cultura antreprenoriala. In Romania inca este mult spatiu pentru dezvoltare si competitia este mica

Universitatile ar trebui sa se focuseze mai mult pe cultura antreprenoriala, intrucat multi tineri care ies de pe bancile facultatii si incep o afacere nu au nimic in comun cu realitatea, considera Dan Isai, fondatorul Salad Box, al treilea.

Femeile economisesc mai mult decat barbatii si platesc facturile direct din cont

Femeile care apeleaza la serviciile Bancii Comerciale Romane BCR) tranzactioneaza mai des si mai mult cu cardul la POS, incaseaza venituri in cont cu o mai mare regularitate decat barbatii si sunt mari amatoare de cumparaturi offline si online, arata datele actualizate ale companiei, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Nici Ciolos nu a putut VOTA la Bruxelles in anul 2014. El promite ca va organiza mai bine alegerile din 2016

Premierul Dacian Ciolos le-a promis, marti seara, reprezentantilor comunitatii romanesti din Belgia ca Guvernul va incerca sa organizeze alegerile cu mai mult respect pentru romanii din afara tarii, tinand cont si de experienta pe care si el a avut-o la primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014.

Eugen Radulescu, BNR: Darea in plata- mai mult rau decat bine

Dezbaterile pe marginea proiectului legii darii in plata se incing, pe masura ce legea va fi discutata in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, urmand apoi sa fie re-trimisa in plen si supusa votului. Prima intrebare care a fost pusa cu insistenta este ce cauta Banca Nationala in aceasta disputa. S-a afirmat ca BNR ar face jocul bancilor jucand impotriva debitorilor si ca s-ar erija in aparator al persoanelor mai putin favorizate, ceea ce ar excede semnificativ mandatului Bancii, scrie Eugen Radulescu, director in cadrul BNR, pe blogul Bancii Centrale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )