Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ciolos, increzator in campania de strangere de fonduri pentru Cumintenia Pamantului. Care este suma stransa pana in acest moment

B1 B1,
Ciolos, increzator in campania de strangere de fonduri pentru Cumintenia Pamantului. Care este suma stransa pana in acest moment

Premierul Dacian Ciolos, alaturi pe ministrul Culturii, Corina Suteu, au sustinut o conferinta de presa cu privire la strangerea de fonduri pentru Cumintenia Pamantului. Cu acest prilej,. continuă pe B1

Cat au donat romanii pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, luni, ca doar 130. 000 de euro s-au strans pana acum in campania de strangere de fonduri pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Donatiile pentru Cumintenia Pamantului se pot face si prin SMS

Guvernul a extins astazi, prin ordonanta de urgenta, mecanismele de colectare si posibilitatile de colaborare cu persoanele juridice interesate pentru atragerea sumei care va completa fondurile alocate de la bugetul de stat pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului si expunerea acesteia in colectii publice, potrivit unui comunicat al Guvernului remis redactiei.

Adevarul Live. De ce doneaza Victor Rebengiuc pentru Cumintenia pamantului: Brancusi e al meu

Actorul Victor Rebengiuc spera ca subscriptia publica pentru pastrarea in tara a operei Cumintenia pamantului se va bucura de succes. Actorul vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre campania de strangere de fonduri pentru achizitia lucrarii lui Constantin Brancusi, reprezentativa pentru debutul curentului modernist in arta in secolul XX si pentru intreaga opera a artistului roman.

TVR va organiza un teledon pentru a sprijini achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului VIDEO

Televiziunea Romana se implica in demersul Guvernului Romaniei de strangere a fondurilor necesare achizitionarii operei de arta Cumintenia Pamantului, realizata de Constantin Brancusi.

Cum vrea Guvernul sa atraga fonduri pentru achizitia operei Cumintenia Pamantului

Guvernul va aproba, in sedinta de vineri, un proiect de ordonanta pentru diversificarea mecanismelor financiare de atragere de fonduri pentru achizitionarea operei Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi,.

Tehnocratii de Bruxelles folosesc Google Translate. Un comunicat al Guvernului in limba engleza despre Cumintenia pamantului era plin de greseli (FOTO)

Gafa de comunicare la Guvern. Versiunea in limba engleza a unui comunicat despre campania de subscriptie publica pentru achizitionarea Cuminteniei pamantului nu parea a fi redactata de.

Romanii pot contribui la achizitionarea operei Cumintenia Pamantului: Donatiile se pot face si prin SMS, teledon, online

S-au extins metodele de colectare ale sumelor de bani pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului. Vineri, Guvernul a decis sa ofere posibilitatea colectarii fondurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )