Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live. De ce doneaza Victor Rebengiuc pentru Cumintenia pamantului: Brancusi e al meu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. De ce doneaza Victor Rebengiuc pentru Cumintenia pamantului: Brancusi e al meu

Actorul Victor Rebengiuc spera ca subscriptia publica pentru pastrarea in tara a operei Cumintenia pamantului se va bucura de succes. Actorul vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre campania de strangere de fonduri pentru achizitia lucrarii lui Constantin Brancusi, reprezentativa pentru debutul curentului modernist in arta in secolul XX si pentru intreaga opera a artistului roman. continuă pe Adevărul

Ciolos, increzator in campania de strangere de fonduri pentru Cumintenia Pamantului. Care este suma stransa pana in acest moment

Premierul Dacian Ciolos, alaturi pe ministrul Culturii, Corina Suteu, au sustinut o conferinta de presa cu privire la strangerea de fonduri pentru Cumintenia Pamantului. Cu acest prilej,.

Cat au donat romanii pentru Cumintenia Pamantului

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, luni, ca doar 130. 000 de euro s-au strans pana acum in campania de strangere de fonduri pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Donatiile pentru Cumintenia Pamantului se pot face si prin SMS

Guvernul a extins astazi, prin ordonanta de urgenta, mecanismele de colectare si posibilitatile de colaborare cu persoanele juridice interesate pentru atragerea sumei care va completa fondurile alocate de la bugetul de stat pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi Cumintenia Pamantului si expunerea acesteia in colectii publice, potrivit unui comunicat al Guvernului remis redactiei.

TVR va organiza un teledon pentru a sprijini achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului VIDEO

Televiziunea Romana se implica in demersul Guvernului Romaniei de strangere a fondurilor necesare achizitionarii operei de arta Cumintenia Pamantului, realizata de Constantin Brancusi.

Catalin Predoiu si Nicusor Dan vin marti la Adevarul Live. Dreapta: unificata sau dezbinata?

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, si candidatul USB, Nicusor Dan, sunt invitati marti, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre unificarea dreptei si lupta impotriva Gabrielei Firea. Predoiu va veni de la ora 11. 00, iar Nicusor Dan de la ora 13.

incepe TIFF 2016. Directorul festivalului, Tudor Giurgiu, in direct din Cluj la Adevarul Live

In aceasta seara, Festivalul Iinternational de Film Transilvania TIFF isi deschide portile pentru a 15-a editie. Cu vesti la cald, chiar din Cluj Napoca, directorul festivalului, regizorul Tudor Giurgiu, este invitat intr-o legatura directa la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, ora 12.00. Mihai Toader, candidatul PSD pentru Sectorul 2. Planul pentru a castiga alegerile dupa 15 ani de domnie Ontanu

Mihai Mugur Toader, candidatul PSD-UNPR pentru Primaria Sectorului 2, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral si despre competitia cu liberalul Dan Cristian Popescu.

30% din romani au nevoie de operatii la nivelul fetei. Aflati de ce la Adevarul Live de la ora 15.00

Aproape o treime din romani au un profil facial exagerat convex, ca urmare a anomaliilor de dezvoltare a oaselor maxilare. Aceasta nu este doar o chestiune estetica, ci are consecinte serioase asupra sanatatii, dintre care tulburarile de respiratie sunt cele mai importante. Cum pot fi tratate aceste probleme aflam de la dr. Ion Nicolescu, chirurg maxilo-facial, la Adevarul Live de la ora 15.

Premierul Ciolos: E important ca opera lui Brancusi sa ramana in Romania. 128.500 de euro, stransi pana acum

Dacian Ciolos, premierul Romaniei, Corina Suteu, ministrul Culturii, alaturi de actorii Victor Rebengiuc si Oana Pellea au participat, luni, la o conferinta de presa la Palatul Victoriei pentru a incuraja subscriptia pentru achizitionarea operei lui Brancusi, Cumintenia pamantului. Putin peste 128. 500 de euro s-au strans pana acum prin campania de subscriptie.

Tehnocratii de Bruxelles folosesc Google Translate. Un comunicat al Guvernului in limba engleza despre Cumintenia pamantului era plin de greseli (FOTO)

Gafa de comunicare la Guvern. Versiunea in limba engleza a unui comunicat despre campania de subscriptie publica pentru achizitionarea Cuminteniei pamantului nu parea a fi redactata de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )