Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ciolos ii da replica lui Achimas-Cadariu: Sa spuna exact care sunt aceste grupuri de interese

România Liberă România Liberă,
Ciolos ii da replica lui Achimas-Cadariu: Sa spuna exact care sunt aceste grupuri de interese

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, daca fostul ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, considera ca el apara anumite grupuri de interese, ar trebui sa spuna exact, public, care sunt aceste grupuri. continuă pe România Liberă

Daca domnul Cadariu a afirmat ca apar grupuri de interese, sa spuna exact care sunt acestea

Premierul Dacian Ciolos a declarat astazi ca nu crede ca fostul ministru al Sanatatii l-ar fi acuzat ca apara grupuri de interese si a precizat ca, in cazul in care Patriciu Achimas-Cadariu ar fi sustinut acest lucru, ar trebui sa spuna exact, in mod public, care sunt aceste grupuri, transmit surse din media.

Achimas-Cadariu: Trebuie gandit bine ce facem, nu doar pentru a raspunde unor optiuni ale unor grupuri/ Ciolos despre existenta unor grupuri de interese in sanatate: Cadariu nu mi-a spus niciodata nimic

Fostul ministru al Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu a declarat luni seara, la Antena 3, ca nu isi asuma decat lucruri care au baza stiintifica si legala, scrie Agerpres. Intrebat care a fost motivul pentru care a plecat din Guvern, el a raspuns: Faptul ca nu imi asum decat lucruri care au baza stiintifica si stau pe lege. ) Trebuie gandit foarte bine ce facem, nu doar pentru a raspunde unor optiuni ale unor grupuri care doresc musai sa demonstreze ca au dreptate.

Ciolos, despre activitatea lui Achimas Cadariu: As fi asteptat de la dansul sa vina cu idei de reforma care sa tina cont nu doar de viziunea pe care o are, ci si legat de realitatile cu care ne confruntam de la o saptamana la alta (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a vorbit despre activitatea fostului ministru Patriciu Achimas Cadariu in fruntea Ministerului Sanatatii, afirmand ca ar fi avut alte asteptari de la acesta, arata B1.

inca un tehnocrat pleaca din Guvernul lui Ciolos. Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat demisia (VIDEO)

O noua decizie soc in guvernul tehnocrat. Ministrul Sanatatii si-ar fi dat demisia. Patriciu Achimas Cadariu ar fi ajuns la aceasta decizie dupa intalnirea cu prim ministrul Dacian Ciolos, ca.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat DEMISIA. Premierul Ciolos va fi ministru interimar

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat demisia in urma scandalului legat de dezinfectantii diluati din spitale.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a demisionat. Premierul i-a acceptat demisia. Surse: Dacian Ciolos va asigura interimatul

Premierul Dacian Ciolos va prelua interminatul Ministerului Sanatatii, dupa ce Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat luni dimineata. Demisia a venit ca urmare a unei discutii in contradictoriu purtata de cei doi, Cadariu explicandu-i primului ministru ca, de fapt, criza dezinfectantilor este una fabricata, menita sa-i distruga reputatia.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza. Acesta ar fi avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Acestea au precizat ca acesta a avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos in care l-a informat despre intentia de a demisiona, nefiind inca.

Achimas-Cadariu explica motivele demisiei de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul demisionar al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a explicat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa-si dea demisia din cauza unor diferente de abordare cu premierul Ciolos legat de problema dezinfectantilor folositi in spitale, el sustinand ca a fost interpretata gresit ca o minciuna declaratia sa privind cele cinci procente neconforme din testele de sanitatie pentru produsele Hexi Pharma.

inca un ministru pleaca din Guvernul tehnocrat. Surse: Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-ar fi dat demisia (VIDEO)

O noua decizie soc in guvernul tehnocrat. Ministrul Sanatatii si-ar fi dat demisia. Achimas Cadariu ar fi ajuns la aceasta decizie dupa intalnirea cu prim ministrul Dacian Ciolos, care a.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a demisionat. Premierul Dacian Ciolos, interimar la Sanatate

Patriciu Achimas-Cadariu si-a prezentat luni demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor utilizati in spitale, au declarat surse guvernamentale, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )