Libnet.ro
UNICEF

15:15

Achimas-Cadariu explica motivele demisiei de la conducerea Ministerului Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Achimas-Cadariu explica motivele demisiei de la conducerea Ministerului Sanatatii

Ministrul demisionar al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a explicat, luni, intr-o conferinta de presa, ca a decis sa-si dea demisia din cauza unor diferente de abordare cu premierul Ciolos legat de problema dezinfectantilor folositi in spitale, el sustinand ca a fost interpretata gresit ca o minciuna declaratia sa privind cele cinci procente neconforme din testele de sanitatie pentru produsele Hexi Pharma. continuă pe România Liberă

Patriciu Achimas-Cadariu, dupa demisia de la conducerea ministerului Sanatatii: Faptul ca nu am publicat lista spitalelor era in contextul anchetei penale. Pacientii nu trebuie sa fie trasi intr-un joc in care sa li se induca panica (VIDEO)

Fostul ministru al Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu a sustinut luni o conferinta de presa, dupa ce si-a dat demisia de la conducerea ministerului. Cadariu a precizat ca lista spitalelor in care au.

Radu Banciu: Achimas Cadariu si-a amintit de grupurile de interese. Nu este o fraza de ministru, este o fraza de adevarat prim-ministru, este o fraza de Bombonel

In emisiunea Lumea lui Banciu, din seara de 9 aprilie, unul dintre subiectele discutate de catre Radu Banciu este cel al demisiei lui patriciu Achimas Cadariu din fruntea ministerului Sanatatii. in.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a demisionat. Premierul i-a acceptat demisia. Surse: Dacian Ciolos va asigura interimatul

Premierul Dacian Ciolos va prelua interminatul Ministerului Sanatatii, dupa ce Patriciu Achimas-Cadariu a demisionat luni dimineata. Demisia a venit ca urmare a unei discutii in contradictoriu purtata de cei doi, Cadariu explicandu-i primului ministru ca, de fapt, criza dezinfectantilor este una fabricata, menita sa-i distruga reputatia.

Premierul Dacian Ciolos asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Decizia, luata dupa demisia lui Patriciu Achimas Cadariu, din cauza scandalului dezinfectantilor (VIDEO)

Primul Ministru al Romaniei, Dacian Ciolos, va asigura interimatul Ministerului Sanatatii. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa pe site-ul Guvernului. Aceasta decizie a fost luata dupa.

Ciolos, despre activitatea lui Achimas Cadariu: As fi asteptat de la dansul sa vina cu idei de reforma care sa tina cont nu doar de viziunea pe care o are, ci si legat de realitatile cu care ne confruntam de la o saptamana la alta (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a vorbit despre activitatea fostului ministru Patriciu Achimas Cadariu in fruntea Ministerului Sanatatii, afirmand ca ar fi avut alte asteptari de la acesta, arata B1.

Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri

Ministerul Sanatatii extinde prelevarea testelor de sanitatie privind utilizarea dezinfectantilor *Sute de persoane au protestat vineri in Bucuresti, solicitand demisia ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu Presedintele Klaus Iohannis a anuntat vineri ca asteapta din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clarde masuri de urgenta, dupa ce acesta a publicat lista cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii. Crizele repetate din sistemul sanitar dovedesc inca o data ineficacitatea unor solutii partiale la problemele majore existente si impun interventia ferma din partea celor responsabili. Astept din partea Ministerului Sanatatii o analiza exacta si un plan clar de masuri de urgenta in acest caz cu privire la situatia din domeniul sanatatii, ca urmare a publicarii listei cu spitalele in care au fost depistate probleme cu dezinfectantii, a scris seful statului pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a demisionat. Cum si-a motivat demisia

Patriciu Achimas-Cadariu si-a prezentat luni demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor utilizati in spitale, au declarat surse guvernamentale, informeaza.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat DEMISIA. Premierul Ciolos va fi ministru interimar

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, si-a dat demisia in urma scandalului legat de dezinfectantii diluati din spitale.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza. Acesta ar fi avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, demisioneaza, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale. Acestea au precizat ca acesta a avut o discutie cu premierul Dacian Ciolos in care l-a informat despre intentia de a demisiona, nefiind inca.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a demisionat. Premierul Dacian Ciolos, interimar la Sanatate

Patriciu Achimas-Cadariu si-a prezentat luni demisia din functia de ministru al Sanatatii, dupa scandalul dezinfectantilor utilizati in spitale, au declarat surse guvernamentale, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )