Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ciolos: Seful interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august va fi retras foarte probabil de la conducerea Jandarmeriei Prahova

Hotnews Hotnews,
 Ciolos: Seful interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august va fi retras foarte probabil de la conducerea Jandarmeriei Prahova

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august 2018, va fi retras foarte probabil de la conducerea IJJ Prahova si i se vor incredinta responsabilitati administrative, spune, pentru Mediafax, Dacian Ciolos, dupa o discutie cu ministrul de Interne, Lucian Bode. continuă pe Hotnews

Ciolos anunta ca Laurentiu Cazan va fi retras de la conducerea IJJ Prahova

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a anuntat luni ca, in urma unei discutii cu ministrul de Interne Lucian Bode, a decis ca Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei de la mitingul disasporei din 10 august 2018, sa fie retras de la conducerea IJJ Prahova.

Laurentiu Cazan a renuntat la sefia Jandarmeriei Prahova in urma discutiilor din spatiul public

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august 2018, a decis sa-si retraga acordul privind imputernicirea sa in functia de inspector sef al.

Laurentiu Cazan renunta la sefia Jandarmeriei Prahova

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august 2018, a decis sa-si retraga acordul privind imputernicirea sa in functia de inspector sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova.

Seful Bisericii Catolice din Belarus demisioneaza in urma criticilor aduse lui Lukasenko

Seful Bisericii Catolice din Belarus, episcopul Tadeusz Kondrusiewicz, care criticase represiunea impotriva protestelor impotriva presedintelui Lukasenko, a demisionat din cauza varstei, a anuntat duminica Vaticanul.

Seful Gardienilor Revolutiei din Iran promite ca va riposta la orice act al Statelor Unite

Iranul va riposta la orice actiune a dusmanului, a avertizat sambata seful Gardienilor Revolutiei, armata ideologica a Iranului, pe fondul tensiunilor in crestere cu Statele Unite, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )