Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ciolos anunta ca Laurentiu Cazan va fi retras de la conducerea IJJ Prahova

Adevărul Adevărul,
Ciolos anunta ca Laurentiu Cazan va fi retras de la conducerea IJJ Prahova

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a anuntat luni ca, in urma unei discutii cu ministrul de Interne Lucian Bode, a decis ca Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei de la mitingul disasporei din 10 august 2018, sa fie retras de la conducerea IJJ Prahova. continuă pe Adevărul

Ciolos: Seful interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august va fi retras foarte probabil de la conducerea Jandarmeriei Prahova

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august 2018, va fi retras foarte probabil de la conducerea IJJ Prahova si i se vor incredinta responsabilitati administrative, spune, pentru Mediafax, Dacian Ciolos, dupa o discutie cu ministrul de Interne, Lucian Bode.

Col. Laurentiu Cazan a renuntat la sefia IJJ Prahova dupa anuntul demiterii lui Dacian Ciolos

Laurentiu Cazan, unul dintre coordonatorii interventiei de la protestul din 10 august, a luat aceast.

Laurentiu Cazan renunta la sefia Jandarmeriei Prahova

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august 2018, a decis sa-si retraga acordul privind imputernicirea sa in functia de inspector sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova.

Laurentiu Cazan a renuntat la sefia Jandarmeriei Prahova in urma discutiilor din spatiul public

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor din Piata Victoriei la mitingul din 10 august 2018, a decis sa-si retraga acordul privind imputernicirea sa in functia de inspector sef al.

Laurentiu Cazan, coordonatorul reprimarii violente a protestului din 10 august 2018, renunta la conducerea Jandarmeriei Prahova El revine la comanda Jandarmeriei Bucuresti

Laurentiu Cazan, coordonatorul interventiei jandarmilor la mitingul din 10 august 2018 din Piata Victoriei, renunta la postul de inspector-sef al Jandarmeriei Prahova, in care fusese imputernicit in luna decembrie, a ajuntat Jandarmeria Romana. Institutia precizeaza ca decizia a fost luata de Cazan in urma discutiilor aparute in spatiul public care afecteaza imaginea Jandarmeriei.

ROMAN: Decizia destituirii lui Cazan, luata la finele anului trecut de ministrul de Interne si premierul Citu

Deputatul PNL Florin Roman a declarat ca decizia destituirii lui Laurentiu Cazan de la conducerea IJJ Prahova a fost luata la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode, si premierul Florin Citu, insa nu a fost facuta publica din ratiuni ce tin de regulile din MAI.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )