Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ciolos, la summitul organizat in New York: Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna de a gestiona afluxul mare de refugiati

B1 B1,
Ciolos, la summitul organizat in New York: Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna de a gestiona afluxul mare de refugiati

Dacian Ciolos a declarat marti, la New York, ca Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna pentru gestionarea afluxului mare de refugiati. De asemenea, sustine ca sustinand. continuă pe B1

Ciolos: Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna de a gestiona afluxul mare de refugiati

Premierul Dacian Ciolos a subliniat marti ca Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna pentru gestionarea afluxului mare de refugiati, sustinand totodata ca este nevoie de o serie de masuri urgente pentru a rezolva aceasta criza, relateaza trimisul special al AGERPRES, Doroteea Purcarea.

Dacian Ciolos, prezent la summitul NATO organizat la New York. Care este agenda premierului roman

Cel putin 135 de sefi de stat si de guvern vor participa, incepand de marti, la sesiunea anuala a Adunarii Generale a ONU, care va deveni timp de o saptamana epicentrul diplomatiei mondiale,.

Ciolos, program incarcat la New York. Premierul a vorbit cu omologul canadian despre liberalizarea vizelor si a participat la receptia oferita de Obama (FOTO)

Dacian Ciolos are un program extrem de incarcat la New York. Premierul a participat la deschiderea celei de-a 71-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, la summit-ul liderilor privind criza globala a.

Dacian Ciolos, in centrul unei gafe la New York. Ce apare in fotografia postata de premier pe Facebook

Dacian Ciolos se aflla in aceasta perioada la New York unde are programate mai multe intalniri la nivel inalt. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din timpul.

Ciolos participa astazi la Adunarea Generala a ONU, la New York

Premierul Dacian Ciolos va participa astazi, la New York, la cea de a 71-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, informeaza un comunicat al Guvernului.

Ciolos se va intalni cu Obama: Premierul pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a ONU. Vezi programul

Dacian Ciolos pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, informeaza ziare. com. in cadrul vizitei sale in Statele Unite, premierul va participa la o receptie.

Ahmad Khan Rahami, principalul suspect in cazul exploziilor din New York si New Jersey, a fost prins

Ahmad Khan Rahami, un tanar american de origine afgana in varsta de 28 de ani, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din New York soldata cu 29 de raniti) si din New Jersey, a fost prins de politia din New Jersey. Rahami a fost prins de politia din Linden, New Jersey, dupa un schimb de focuri cu oamenii legii, la aproximativ 20 de mile de New York, anunta Reuters. Rahami a fost ranit in timpul schimbului de focuri cu politistii, scrie AFP.

Explozia de la New York: Suspectul a fost pus sub acuzare pentru utilizarea armelor de distrugere in masa

Suspectul arestat luni in legatura cu atacurile cu bomba din New York si New Jersey, Ahmad Khan Rahami, a fost pus sub acuzare marti pentru utilizare de arme de distrugere in masa, potrivit unui document transmis de procurorul districtului sud al statului New York, Preet Bharara, scrie AFP, citata de Agerpres.

Trump, despre suspectul in cazul exploziilor din New York si New Jersey: Va primi o camera de spital moderna, renovata si probabil si room service

Donald Trump acuza faptul ca suspectul pentru exploziile din weekend din New York si New Jersey va primi tratament medical si reprezentare legala, platite din banii contribuabililor, dupa arestare, asa cum.

Barbatul arestat pentru exploziile din New York si New Jersey a fost pus sub acuzare

Barbatul arestat luni pentru exploziile din New York si New Jersey, Ahmad Rahami, a fost pus sub acuzare pentru tentativa de ucidere a unui politist, precum si posesie ilegala de arma, relateaza CNN.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )