Libnet.ro
UNICEF

19:15

Dacian Ciolos, in centrul unei gafe la New York. Ce apare in fotografia postata de premier pe Facebook

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, in centrul unei gafe la New York. Ce apare in fotografia postata de premier pe Facebook

Dacian Ciolos se aflla in aceasta perioada la New York unde are programate mai multe intalniri la nivel inalt. Premierul a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii din timpul. continuă pe Antena3

Ciolos, program incarcat la New York. Premierul a vorbit cu omologul canadian despre liberalizarea vizelor si a participat la receptia oferita de Obama (FOTO)

Dacian Ciolos are un program extrem de incarcat la New York. Premierul a participat la deschiderea celei de-a 71-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, la summit-ul liderilor privind criza globala a.

Ciolos se va intalni cu Obama: Premierul pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a ONU. Vezi programul

Dacian Ciolos pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, informeaza ziare. com. in cadrul vizitei sale in Statele Unite, premierul va participa la o receptie.

Dacian Ciolos merge la ONU si va participa la receptia oferita de Barack Obama

Premierul Dacian Ciolos pleaca luni la New York pentru a participa la Adunarea Generala ONU, in cadul careia participa la o receptie oferita de presdintele SUA Barck Obama si are programate intalniri cu Secretarul General ONU, Ban Ki-moon, presedintii Finlandei, Palestinei si Egiptului.

Ciolos, la summitul organizat in New York: Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna de a gestiona afluxul mare de refugiati

Dacian Ciolos a declarat marti, la New York, ca Romania recunoaste pe deplin responsabilitatea comuna pentru gestionarea afluxului mare de refugiati. De asemenea, sustine ca sustinand.

Ciolos participa astazi la Adunarea Generala a ONU, la New York

Premierul Dacian Ciolos va participa astazi, la New York, la cea de a 71-a sesiune a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, informeaza un comunicat al Guvernului.

Dacian Ciolos a discutat cu premierul canadian Justin Trudeau despre ridicarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, marti, la New York, cu omologul sau canadian, Justin Trudeau. in cadrul discutiei cei doi au vorbit si despre ridicarea vizelor pentru romanii care merg in Canada, concluzia fiind ca exista perspective bune pentru ridicarea acestora.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul canadian Justin Trudeau. Cei doi au discutat despre regimul de liberalizare a vizelor

Premierul Dacian Ciolos a avut, marti, la New York, o intrevedere cu omologul sau canadian Justin Trudeau, in cadrul careia au discutat despre ridicarea vizelor pentru cetatenii romani care calatoresc in Canada.

Dacian Ciolos s-a intalnit cu premierul Canadei pentru a discuta liberalizarea vizelor pentru romani

Premierul Dacian Ciolos a avut marti, in marja reuniunii ONU de la New York, o intrevedere cu premierul canadian Justin Trudeau, dedicata in principal problemei liberalizarii vizelor pentru cetatenii romani.

Camerele de supraveghere au surprins momentul exploziei care a zguduit centrul New York-ului - VIDEO

Momentul exploziei care a zguduit centrul New York-ului, in noaptea de sambata spre duminica, a fost surprins de o camera de supraveghere. in imagini se vede explozia, in plan.

Dacian Ciolos va prezenta situatia economica in fata Parlamentului la ora 14:30

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, la ora 14:30, in fata plenului reunit al Parlamentului, situatia economica a tarii, in urma unei solicitari a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Dacian Ciolos va participa la Ora Premierului in Parlament la ora 14:30, potrivit programului anuntat de Guvern.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )