Libnet.ro
UNICEF

18:15

Circa 16 milioane de conturi de e-mail au fost piratate in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Circa 16 milioane de conturi de e-mail au fost piratate in Germania

Aproximativ 16 milioane de conturi de e-mail au fost piratate in Germania, a avertizat, ieri, Institutul federal pentru Securitatea Tehnologiilor Informatiei BSI), provocand un aflux de cereri de verificare din partea internautilor. continuă pe Ziarul Bursa

Germania: Aproximativ 16 milioane de conturi de e-mail au fost piratate

Aproximativ 16 milioane de conturi de e-mail au fost piratate in Germania, potrivit Institutului federal pentru Securitatea Tehnologiilor Informatiei BSI), provocand un aflux de solicitari de verificare din partea.

Germania: Parolele a peste 16 milioane de conturi de e-mail, sparte de hackeri

Parolele si alte detalii apartinand a peste 16 milioane de utilizatori de e-mail dinGermania au fost sparte, potrivit unui anunt al Agentiei de Securitate germane. Oficiul Federal de Securitate a anuntat ca.

16 milioane de casute de mail au fost compromise in Germania

16 milioane de parole ale utilizatorilor de email din Germania au fost furate, a anuntat Agentia de Securitate din Germania.

Scandal la Hollywood: filme trimise juriului de la Oscar au fost piratate

Copii confidentiale pe suport DVD ale unor filme precum 12 ani de sclavie/Years A Slave, Gravity: Misiune in spatiu si Teapa in stil american/American Hustle, trimise membrilor juriilor in vederea evaluarii pentru premiile Oscar si BAFTA, au fost postate pe diferite site-uri de pe care poate fi descarcat ilegal continut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )