Libnet.ro
UNICEF

22:30

Circuitul de Formula 1 Nurburgring a fost vandut pentru 100 mil. euro. Afla cumparatorul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Circuitul de Formula 1 Nurburgring a fost vandut pentru 100 mil. euro. Afla cumparatorul

Circuitul Nurburgring din Germania a fost cumparat de producatorul de piese auto Capricorn Group intr-o tranzactie care coteaza proprietatea la peste 100 milioane euro, compania angajandu-se la investitii de 25 milioane euro pentru dezvoltarea. continuă pe Wall-Street Ro

Circuitul F1 Nurburgring, vandut pentru 100 milioane euro. Revitalizarea unei legende.

Circuitul F1 Nurburgring, Germania, care a gazduit in istoria sa peste 30 de curse de Formula 1, a fost vandut unui producator de piese auto, Capricorn Group, intr-o tranzactie estimata la peste 100 milioane euro, conform Bloomberg, citat de Auto News. Capricorn Group si-a luat anagajmentul unor investitii de 25 milioane euro in pista care de-a lungul timpului a avut numeroase atributii: karting, formula 1, testare de masini. Firma care administreaza circuitul Nurburgring GmbH era .

Faze Tari: A vrut sa se sinucida din cauza unei boli ciudate care o face sa aiba orgasm non-stop. Sotul nu o poate atinge; Un barbat si-a pus silicoane pentru 100.000 de dolari. Nu o sa crezi ce a facut dupa castigarea pariului; Demential! Cainele isi du

Mister aviatic! O aeronava disparuta in 1946 a aterizat in 1993! Ce au gasit in avionul-fantoma. Ti se face pielea de gaina!Misterul disparitiei Zborului 370. O femeie a fost atacata de 1000 de albine africane! Doctorii au ramas cu gura casata cand au vazut-o! Vezi ce a patit. O femeie in varsta de 71 de ani poate.

Consilierul local PDL Aiud Molnar Geza va fi exclus din partid: A fost arestat pentru proxenetism

Medicul Molnar Geza, consilier local al PDL Aiud, arestat preventiv pentru proxenetism si trafic de minori, va fi exclus din partid, a declarat, miercuri, presedintele PDL Aiud, Tiberiu Budusan, citat de.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )