Libnet.ro
UNICEF

16:15

Circulatia pe DN 7A, inchisa, din cauza alunecarilor de teren

România Liberă România Liberă,
Circulatia pe DN 7A, inchisa, din cauza alunecarilor de teren

Circulatia pe DN 7A, soseaua de acces dinspre Valea Jiului spre Transalpina, este inchisa, luni, din cauza unor alunecari de teren, asfaltul ramanand suspendat pe o portiune de cinci metri patrati, in apropiere de Petrila, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Wall Street a inchis in scadere din cauza crizei din Ucraina

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza temerilor cu privire la criza din Ucraina, cu toate ca rata somajului a scazut dramatic in SUA: Dow Jones a cedat 0,28%, iar Nasdaq 0,09%.

Pagube. 50 de litri pe metru patrat, record de precipitatii in weekend. Turisti blocati si trenuri suspendate din cauza ploilor

Inundatiile continua sa produca pagube in tara, dupa ce ploi torentiale au fost inregistrate in acest weekend in 7 judete din sudul tarii. Situatia cea mai complicata a fost in Mehedinti, unde cel putin 65 de locuinte si sute de hectare de teren au fost inundate, in conditiile in care meteorologii au mentinut ieri avertizarea de cod rosu pe raul Motru si afluentii acestuia.

Novak Djokovici S-A RETRAS din turneul Masters de la Madrid, din cauza unei accidentari

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 2 mondial, a anuntat, duminica, ca a decis sa se retraga din turneul din seria Masters de la Madrid din cauza unei accidentari suferite la brat in competitia de la Mont.

Ucraina si Rusia vor sa se dea in judecata din cauza gazelor

Ucraina este hotarata sa conteste in instanta datoria catre Gazprom, oficialii interimari intentionand sa pregateasca un caz de arbitraj international, iar Rusia, la randul ei, are de gand sa dea in judecata compania energetica Naftogaz din Kiev, scrie Kyiv Post.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )