Libnet.ro
UNICEF

16:30

Circulatia pe autostrada A1 A FOST iNCHISA din cauza vremii severe

Antena3 Antena3,
Circulatia pe autostrada A1 A FOST iNCHISA din cauza vremii severe

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Soferilor. continuă pe Antena3

Autostrada 1 a fost inchisa din cauza unui accident: Doua persoane au fost ranite

UPDATE:15:35: in carambol au fost implicate 15 autovehicule, dintre care doua TIR-uri, potrivit lui Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, citat de Agerpres. Autostrada A1 a fost inchisa, din nou,.

Scolile ar putea fi inchise luni din cauza vremii

Scolile ar putea fi inchise, luni, din cauza vremii severe, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei Nationale MEN). Inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti au obligatia de a se afla.

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

Prahova: Trei localitati izolate dupa ce drumurile au fost inchise din cauza viscolului

Trei localitati din judetul Prahova sunt izolate, sambata, dupa ce drumurile de acces au fost blocate din cauza zapezii si a vantului puternic, doua persoane, printre care un copil, fiind transportate la spital cu vehicule senilate, informeaza Agerpres.

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti a fost inchisa din cauza viscolului

Autoritatile au inchis autostrada A3, Bucuresti - Ploiesti, pe sensul dinspre Bucuresti, cel dinspre Ploiesti catre Capitala urmand a se inchide in scurt timp, din cauza viscolului si a viziblitatii extrem de reduse.

Circulatia pe DN 2 E85, in Buzau, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe DN 2 E85, in judetul Buzau, pana la limita cu judetul Ialomita, dar si spre Vrancea a fost inchisa, sambata, de catre politisti, acesta fiind cel de-al patrulea drum national din Buzau.

Circulatia pe DN 2 E85, in Buzau, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe DN 2 E85, in judetul Buzau, pana la limita cu judetul Ialomita, dar si spre Vrancea a fost inchisa, sambata, de catre politisti, acesta fiind cel de-al patrulea drum national din Buzau.

Drumuri iNCHISE, trenuri iNTARZIATE si curse aeriene ANULATE din cauza vremii

Codul Portocaliu de viscol si ninsori inchide drumurile din sudul tarii, intarzie trenurile si anuleaza cursele aeriene. Circulatia pe autostrada A1 este deja oprita. Autoritatile au luat aceasta.

UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

UPDATE 15:50 -Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe 16 drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din.

Circulatia a fost iNCHISA pe A1, A2, A3 si mai multe drumuri nationale

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )