Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

Antena3 Antena3,
UPDATE. Circulatia a fost inchisa pe A1, A2, A3 si 16 drumuri nationale

UPDATE 15:50 -Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe 16 drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din. continuă pe Antena3

UPDATE. Circulatia pe autostrada A1 A FOST REDESCHISA

UPDATE 10:20- Circulatia pe autostrada A1 a fost redeschisa. Conform autoritatilor, circulatia poate fi reluata in acest moment. Vantul nu mai sufla cu aceeasi intensitate ca azi dimineata si.

Circulatia a fost iNCHISA pe A1, A2, A3 si mai multe drumuri nationale

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR),.

UPDATE. Trafic ingreunat pe A1, A2 si A3, din cauza lapovitei si a vantului puternic.

Circulatie ingreunata pe A1 Bucuresti Pitesti, A2 Bucuresti Constanta si A3 Bucuresti Ploiesti, ale caror suprafete carosabile sunt umede, pe anumite portiuni existand si un strat de zapada amestecata cu material antiderapant, informeaza Centrul Infotrafic. Aceleasi conditii dificile de trafic se intalnesc si pe DN1 Bucuresti Ploiesti, DN1A Cheia Sacele,DN2 Urziceni Buzau, DN3 Bucuresti Slobozia, DN5 Bucuresti Giurgiu si .

Sudul tarii, aproape paralizat de viscol: circulatia a fost intrerupta pe A1, A2, A3

Circulatia a fost intrerupta pe toate cele trei autostrazi, precum si pe opt drumuri nationale, din cauza viscolului, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

Circulatia pe autostrada A1 A FOST iNCHISA din cauza vremii severe

Circulatia pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti a fost inchisa din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea fiind redusa la sub 20 de metri, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. Soferilor.

Autostrada 1 a fost inchisa din cauza unui accident: Doua persoane au fost ranite

UPDATE:15:35: in carambol au fost implicate 15 autovehicule, dintre care doua TIR-uri, potrivit lui Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, citat de Agerpres. Autostrada A1 a fost inchisa, din nou,.

Autostrazile A1, A2 si A3 si opt drumuri nationale, inchise din cauza viscolului

Autostrazile A1, A2 si A3 au fost inchise, sambata, din cauza viscolului, relateazaB1 TV. Autostrazile A1 si A2 au fost inchise, temporar, pe anumite portiuni, din cauza unor accident in lant si din.

A1, A2 si A3, 26 de drumuri si traficul feroviar pe relatia Ploiesti Urziceni, inchise.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, potrivit datelor primite de la structurile teritoriale de politie, ca la aceasta ora 22. 45), traficul rutier este intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe urmatoarele artere rutiere:- A1 Bucuresti Pitesti;- A2 Bucuresti Fetesti;- A3 Bucuresti Ploiesti;- DN1B Mizil Prahova) Buzau;- DN1D Albesti Prahova) Urziceni Ialomita);- DN2 Afumati Ilfov) .

16 drumuri nationale sunt inchise din cauza vremii nefavorabile.

Vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat sambata, in jurul orei 15, ca mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise din cauza vremii nefavorabile. Iata lista acestora: A1 Bucuresti - Pitesti) A2 Bucuresti - Drajna) A2 Drajna - Fetesti) A3 Bucuresti - Ploiesti) DN 1B Mizil - Buzau) DN 1D Albesti - Urziceni) DN 2 Afumati - Focsani) DN 21 Calarasi - Slobozia) DN 22 Ramnicu Sarat - Braila) DN 23B Maicanesti - Ciorasti) DN 24D Varlezi - Intersectie cu DN 26) DN .

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )