Libnet.ro
UNICEF

05:30

Circulatia la metrou, reluata dupa pana de curent din Capitala (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
 Circulatia la metrou, reluata dupa pana de curent din Capitala (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Circulatia la metrou a fost reluata, informeaza B1 TV. O pana de curent s-a produs miercuri seara in Sectorul 1 al Capitalei, inclusiv in Piata Victoriei, unde oamenii protesteaza pentru a. continuă pe B1

O explozie a unui cablu subteran ar putea fi cauza penei de curent din Capitala

Pana de curent care a afectat mai multe zone din Capitala miercuri seara ar fi putut fi cauzata de o explozie la un cablu subteran de electricitate, informeaza News. ro. Potrivit unor martori, o explozie.

A noua zi de proteste in Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa cinci ore

A noua zi de proteste antiguvernamentale din Piata Victoriei din Capitala s-a incheiat dupa mai bine de cinci ore, timp in care manifestantii au scandat Hotii, Demisia, au cantat imnul si au aprins lanternele telefoanelor mobile.

DESCOPERIRE SOCANTA in Parcul IOR din Capitala! O femeie a fost GASITA MOARTA sub zapada

O femeie ce era data disparuta de pe 11 ianuarie a fost gasita astazi sub zapada in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Capitala, potrivit Observator. tv. Femeia in jur de 50 de ani era.

In Piata Victoriei din Capitala este anuntat cel mai mare protest fata de OUG

Protestele fata de OUG privind codurile penale continua duminica, fiind anuntat cel mai mare protest la care, inca de la ora 14. 00, sunt asteptati in Piata Victoriei din Capitala oameni din toata tara. Manifestantii vor fi in piata in timp.

UPDATE Pana majora de curent in Capitala, de la Otopeni la Piata Romana. Alimentarea cu energie electrica a fost reluata dupa circa 20 de minute

Capitala a fost lovita de o pana majora de curent. Furnizarea cu energie electrica a fost intrerupta in centrul si nordul Capitalei.

UPDATE Pana de curent in centrul Capitalei. Posibila cauza: Explozia unui cablu subteran pe Soseaua Stefan cel Mare

O pana de curent a afectat miercuri seara zona centrala a Capitalei fiind afectat si metroul. La Piata Universitatii trenurile au fost oprite si nu au circulat timp de circa 30 de minute, la o ora la care oamenii se indreptau catre protest. Piata Victoriei, unde se desfasura un nou protest antiguvernamental, a ramas si ea in intuneric. Ora 21:37 Explozia unui cablu subteran pe Soseaua Stefan cel Mare, posibila cauza a penei de curent din BucurestiOra 19:40 Potrivit ENEL, La ora 19:01 s-a defectat un transformator in Statia Nord- statie de inalta tensiune care alimenteaza partea de nord a Capitalei De la Otopeni la piata Romana). In 22 de minute a fost reluata alimentarea cu energie electrica. In jurul orei 19:25 a fost reluata alimentarea cu energie electrica in Piata Victoriei, potrivit reporterului HotNews. ro aflat la fata locului.

Aproximativ 300.000 de persoane au protestat in Piata Victoriei din Capitala

Aproximativ 600. 000 de persoane au protestat ieri in tara noastra, din care 300. 000 de oameni au protestat in Bucuresti, numar-record de manifestanti in a sasea zi de protest.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )