Libnet.ro
UNICEF

01:05

Circulatia rutiera spre Ranca a fost reinchisa din cauza viscolului

B1 B1,
Circulatia rutiera spre Ranca a fost reinchisa din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera spre Ranca a fost din nou inchisa, luni seara, din cauza viscolului, a zapezii si a vizibilitatii. continuă pe B1

Traficul spre Poiana Brasov, restrictionat din cauza numarului mare de masini

Traficul spre Poiana Brasov a fost restrictionat, sambata, din cauza numarului foarte mare de turisti care doresc sa ajunga in statiune cu autovehiculele proprii, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi.

Traficul spre Poiana Brasov, RESTRICTIONAT din cauza numarului mare de masini

Traficul spre Poiana Brasov a fost restrictionat, sambata, din cauza numarului foarte mare de turisti care doresc sa ajunga in statiune cu autovehiculele proprii, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ.

Drumul catre Ranca a fost inchis din cauza viscolului

Drumul dintre Novaci si Ranca a fost inchis in jurul orei 13,30 din cauza viscolului puternic. in zona montana Ranca se mai afla cateva sute de turisti care trebuie sa coboare.

Nicoleta Luciu a ajuns la spital din cauza dietei drastice: A fost bagata pe perfuzii

Nicoleta Luciu a ajuns la spital inainte de Revelion din cauza dietei drastice la care se supune. Medicii au fost nevoiti sa o bage pe perfuzii pentru ca aceasta era deshistratata si avea mari dureri in stomac.

Ministerul Educatiei: 21 de scoli din 9 judete au fost inchise astazi, din cauza conditiilor meteorologice

Ministerul Educatiei anunta ca 21 de scoli din judetele Alba, Braila, Cluj, Mures, Vaslui, Ialomita, Iasi, Sibiu si Suceava au fost inchise astazi, 5 ianuarie, din cauza conditiilor meteorologice. Inspectoratele scolare judetene estimeaza ca marti vor ramane inchise 7 scoli din judetele Alba si Cluj. Orele pierdute vor fi recuperate, dupa un grafic aprobat de inspectoratele scolare, precizeaza Ministerul.

VIDEO Un serial TV a fost cenzurat in China, din cauza ca sanii actritelor se vedeau prea mult pe ecran

O superproductie de televiziune realizata in China a inceput sa fie redifuzata dupa ce a fost retrasa din program la putin timp de la premiera, dupa ce cenzorii din aceasta tara au spus ca sanii femeilor din serial erau prea bine subliniati de vestimentatie, potrivit presei chineze, citate de Mediafax.

Scoli si gradinite, inchise din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din doua localitati sucevene au fost inchise astazi din cauza viscolului. Este vorba despre cursurile din localitatile Bainet si Vascauti, unde invata 134 de copii. Unitatile.

Patru raniti, dupa ce un avion a parasit pista din cauza vantului puternic, in Scotia

Patru persoane au fost ranite vineri pe aeroportul Stornoway din insula britanica Lewis, dupa ce un avion a iesit de pe pista din cauza vantului puternic, relateaza BBC News.

Australia: 40.000 de oameni isi parasesc locuintele, din cauza incendiilor de vegetatie

000 de persoane din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, sunt nevoite sa isi paraseasca locuintele, din cauza incendiilor de vegetatie, transmite Mediafax.

Secretarul de stat al MAE Stejarel Olaru a fost destituit din functie

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Externe MAE) Stejarel Olaru a fost destituit din functie de catre premierul Victor Ponta, au declarat, pentru ziarul BURSA, reprezentanti ai institutiei, confirmand informatiile aparute in presa.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )