Libnet.ro
UNICEF

22:00

Circulatia tramvaiului 41 este blocata din cauza unui cablu electric rupt. RATB a infiintat linia de autobuz 641

România Liberă România Liberă,
Circulatia tramvaiului 41 este blocata din cauza unui cablu electric rupt. RATB a infiintat linia de autobuz 641

RATB a infiintat linia naveta de autobuze 641, pentru a inlocui provizoriu circulatia tramvaielor pe linia 41. continuă pe România Liberă

Circulatia tramvaiului 41 este blocata din cauza unui cablu electric rupt

Circulatia tramvaielor este blocata, marti dupa-amiaza, pe linia 41, cea mai aglomerata din Bucuresti.

Circulatia tramvaielor de pe linia 41, blocata din cauza unei defectiuni la reteaua de contact

Circulatia tramvaielor de pe linia 41 este blocata de la ora 14. 27 din cauza unei avarii la reteaua de contact, potrivit informatiilor furnizate de RATB. Avaria s-a produs la intersectia Str. Brasov/B. Dul Ghencea, sens catre terminalul Ghencea, circulatia tramvaielor fiind blocata in ambele sensuri.

Premiera in ISTORIE: MAE emite ATENTIONARE DE CALATORIE in Germania din cauza unui eveniment UNIC

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Germania din cauza unui eveniment meteorologic rarisim. MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa.

VIDEO Panica la un restaurant din cauza unui incendiu. Nuntasii au parasit localul

Zeci de nuntasi au fost nevoiti sa paraseasca incinta unui restaurant din Targoviste din cauza unui incendiu produs la gratarul din spatele localului.

Linia tramvaiului 41 din Bucuresti este blocata

Linia tramvaiului 41 este blocata in Bucuresti dupa ce un copac s-a prabusit pe sine in urma furtunii din oras. Vom reveni cu amanunte.

Un sofer din Arges a ajuns dupa gratii din cauza unui mesaj pe Facebook. Ce a scris despre o politista

Un barbat din judetul Arges a fost retinut, luni, pentru ultraj, dupa ce a amenintat cu moartea, pe o retea de socializare, o politista care l-a lasat fara permis pentru ca a refuzat sa opreasca la un.

Austria: Aproape 200 de pasageri ai unei nave de croaziera care naviga pe Dunare au fost evacuati, din cauza unui incendiu

Aproape 200 de pasageri si membri ai echipajului de pe o nava de croaziera care naviga pe Dunare, in Austria, au fost evacuati, dupa ce a izbucnit un incendiu, relateaza Reuters.

5 persoane au fost ranite intr-un accident rutier. in zona traficul este blocat

La aceasta ora, pe DN2A, intre localitatile Movilita si Cosereni, circulatia este blocata din cauza unui accident rutier. 5 persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

VIDEO UPDATE DN 1A, blocat intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor si a copacilor cazuti in urma unei ploi torentiale/ Traficul rutier, deviat pe DN 1

Drumul national 1A este blocat, duminica dupa-amiaza, intre Maneciu si Cheia, din cauza aluviunilor si a copacilor cazuti pe carosabil in urma unei ploi torentiale, informeaza Agerpres. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Prahova, circulatia autoturismelor este deviata de la Sacele pe DN 1, iar la Valenii de Munte a fost instituit un filtru rutier unde soferii sunt informati cu privire la situatia creata pe DN 1A.

DN 1A, blocat intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor

DN 1A este blocat intre Maneciu si Cheia, pe o portiune de noua km, din cauza aluviunilor scurse de pe versanti in urma unei ploi torentiale, iar CNAIR face eforturi sa redeschida circulatia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )