Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Panica la un restaurant din cauza unui incendiu. Nuntasii au parasit localul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Panica la un restaurant din cauza unui incendiu. Nuntasii au parasit localul

Zeci de nuntasi au fost nevoiti sa paraseasca incinta unui restaurant din Targoviste din cauza unui incendiu produs la gratarul din spatele localului. continuă pe Adevărul

Premiera in ISTORIE: MAE emite ATENTIONARE DE CALATORIE in Germania din cauza unui eveniment UNIC

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Germania din cauza unui eveniment meteorologic rarisim. MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa.

Activista turca Oral Nalan ramane in inchisoare, din cauza unui procuror care a contestat punerea ei in libertate chiar dupa pronuntarea sentintei. Interpol a retras mandatul de arestare emis pe numele activistei . Avocatul Bogdan Burdea: Legile romanesti

Curtea de Apel Timisoara a decis, joi, punerea in libertate a activistei turce Oral Nalan, care are statut de refugiat in Belgia si care a fost arestata preventiv, dupa ce a fost retinuta la Vama Nadlac, pentru ca se afla pe o lista a Interpol. Totusi, din cauza unui procuror care a contestat decizia chiar in sala de judecata, activista ramane in arest.

Activista turca Oral Nalan a ramas in inchisoare din cauza unui procuror, desi Interpol i-a retras mandatul de arestare

Curtea de Apel Timisoara a decis eliberarea activistei turce Oral Nalan, care a fost arestata preventiv, desi are statut de refugiat in Belgia, pentru ca figura pe o lista a Interpol. Femeia, insa, a r.

Activista turca Oral Nalan ramane in inchisoare, din cauza unui procuror care a contestat punerea ei in libertate chiar dupa pronuntarea sentintei. Interpol a retras mandatul de arestare emis pe numele activistei

Curtea de Apel Timisoara a decis, joi, punerea in libertate a activistei turce Oral Nalan, care are statut de refugiat in Belgia si care a fost arestata preventiv, dupa ce a fost retinuta la Vama Nadla, pentru ca se afla pe o lista a Interpol.

Esec de lux: Povestea esecului unui restaurant de lux din Dorobanti inchis din cauza culturii romanilor

Dragos Panait, proprietar al restaurantului Red Angus, a inchis al doilea sau local, The Beef Club din Dorobanti, pentru ca pur si simplu in zona in care se afla oamenii nu vin sa ia cina, dar si din cauza ca lumea nu mai iese atat de mult in.

Seful Statului Major francez a demisionat din cauza unui conflict cu Macron

Seful Statului Major Interarme francez, generalul Pierre de Villiers, aflat in conflict cu presedintele Emmanuel Macron pe tema bugetului Apararii, a demisionat miercuri, la o saptamana dupa ce a fost adus in mod brutal la ordine de catre seful statului, relateaza AFP.

Semnal de alarma. inca un roman a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor ajunge la 32. Aproape 300 de cazuri noi, doar saptamana aceasta. Explicatia DSP Dolj

O persoana de 29 de ani, din judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor din cauza acestei boili ajungand la 32, de la debutul epidemiei.

Semnal de alarma. inca un roman a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor ajunge la 32. Aproape 300 de cazuri noi, doar saptamana aceasta

O persoana de 29 de ani, din judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor din cauza acestei boili ajungand la 32, de la debutul epidemiei.

O britanica a dat in judecata o companie aeriana, dupa ce a fost interogata, in aeroport, din cauza ca citea o carte despre arta si cultura siriana

O femeie din Marea Britanie a dat in judecata compania Thomson Airway, dupa ce politia de combatere a terorismului a interogat-o, din cauza ca a citit o carte despre arta siriana in avion.

Trei copii bolnavi de leucemie sunt in pericol din cauza insuficientei medicamentelor dintr-un spital din Craiova

Situatiescandaloasa in spitale. Trei copii care sufera de leucemie, internati in sectia de Oncopediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova, se afla in pericol din cauza ca i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )