Libnet.ro
UNICEF

20:45

Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Constanta, in timp ce pe tronsonul Bucuresti - Fetesti al A2 este instituita restrictie de viteza de 50 km/h, informeaza Centrul. continuă pe Wall-Street Ro

Atentie, soferi! Circulatie inchisa temporar pe tronsoane din patru drumuri nationale din Botosani si Constanta

Potrivit ultimelor date furnizate de Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane, circulatia rutiera este inchisa temporar, duminica seara, pe tronsoane din patru dumuri nationale din judetele Botosani si Con.

Circulatie intrerupta pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR),.

Circulatie intrerupta pe tronsonul Lehliu-Fetesti a A2 si pe 7 drumuri nationale.

Circulatia rutiera este intrerupta sambata seara, din cauza zapezii sau a viscolului, pe sensul Bucuresti-Constanta al portiunii Lehliu-Fetesti din A2 si pe tronsoane din sapte drumuri nationale, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR). Astfel, conform datelor centralizate la ora 19. 00, nu se circula pe DN 22D Macin - Caugagia judetul Tulcea), DN 22F Horia - Nalbant judetul Tulcea), DN 24D Varlezi - Tulucesti judetul Galati), DN 29 Botosani - .

Patru drumuri nationale sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Patru drumuri nationale DN) din Moldova si din Dobrogea sunt inchise, luni dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Traficul este intrerupt pe tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale. Circulatie restrictionata si pe 7 linii feroviare, aproape 100 de trenuri anulate

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata din cauza zapezii pe tronsoane din A2 si pe 10 tronsoane de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR). Potrivit datelor centralizate la 9:30, circulatia rutiera este intrerupta temporar pe tronsonul Lehliu - Fetesti al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta). Si traficul feroviar este restrictionat din cauza zapezii, sambata dimineata, pe sapte linii, majoritatea din sud-est, iar 100 de trenuri sunt anulate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Transporturilor la ora 9.

Infotrafic: Patru drumuri nationale din Botosani si Constanta sunt inchise temporar

Patru tronsoane de drumuri nationale din judetele Botosani si Constanta sunt in continuare inchise, duminica seara, potrivit Centrului InfoTrafic al PolitieiRomane. Conform datelor centralizate la.

Infotrafic: Tronsoane din A2 si 10 drumuri nationale, in continuare inchise

Traficul rutier este intrerupt sambata dimineata, din cauza zapezii, pe tronsoane din A2 si 10 de drumuri nationale din judetele Constanta, Tulcea, Galati si Calarasi, informeaza Centrul InfoTrafic din.

Patru drumuri natioanle sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Patru drumuri nationale DN) din Moldova si din Dobrogea sunt inchise, luni dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Infotrafic: Circulatia mai este inchisa pe patru tronsoane de drumuri nationale

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 08. 45 circulatia rutiera mai este inchisa temporar pe patru tronsoane de drumuri ntionale, din judetele Botosani si Constanta. De asemenea, traficul feroviar pe segmentul de cale ferata Ploiesti - Urziceni este inchis.

Infotrafic: Circulatia este inchisa pe autostrada A2 si mai multe drumuri nationale.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe mai multe sectoare de drumuri nationale: 61692; DN21A Tandarei judetul Ialomita) Baraganu judetul Braila); 61692; DN22 pe tronsoanele Ramnicu Sarat judetul Buzau) Smardan judetul Tulcea; Garvan Tulcea judetul Tulcea) si intersectie Doua Cantoane judetul .

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )