Libnet.ro
UNICEF

13:30

Patru drumuri natioanle sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Adevărul Adevărul,
Patru drumuri natioanle sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Patru drumuri nationale DN) din Moldova si din Dobrogea sunt inchise, luni dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. continuă pe Adevărul

Patru drumuri nationale sunt inchise luni din cauza conditiilor meteo

Patru drumuri nationale DN) din Moldova si din Dobrogea sunt inchise, luni dimineata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise.

Un drum national si patru dumuri judetene din Constanta sunt inchise in continuare, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta, iar 185 de apeluri au fost inregistrate la 112, in ultimele 24 de ore, de la persoane inzapezite sau care aveau nevoie de interventie medicala. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situatii de Urgenta al judetului Constanta, in prezent, sunt inchise circulatiei DN 3 Baneasa - Ostrov, patru drumuri judetene, respectiv DJ 226 Istria - Sinoe, DJ 226A .

Constanta: Un drum national si patru drumuri judetene raman inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru drumuri judetene din Constanta raman inchise, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta, relateaza Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Comandamentul pentru Situatii de.

Buzau: 31 de sate sunt inca izolate din cauza zapezii.

Un numar de 31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca inchise, transmite Mediafax. Potrivit Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta Buzau, cele 31 de sate izolate sunt din localitatile Bala Alba, Boldu, Bradeanu, Cochirleanca, Largu, Murgesti, Pietroasele, Robeasca, Rusetu, Sageata, Scutelnici, Vilcelele si Pardosi. Acelasi document .

Braila: Sapte localitati sunt inca izolate din cauza zapezilor cazute

Sapte sate din judetul Braila sunt in continuare izolate, sambata, la fel si 13 sectoare de drum judetean - blocate si 11 drumuri judetene pe care se circula pe un singur sens. Potrivit lt. col.

Probleme in trafic in judetul Constanta. Vedeti ce drumuri sunt in continuare inchise din cauza ninsorilor

Un drum national si patru dumuri judetene din Constanta sunt inchise in continuare, luni, din cauza ninsorilor de saptamana trecuta. 185 de apeluri au fost inregistrate la 112, in ultimele 24 de ore, de la.

VIDEO Un tronson din A2 si 12 drumuri nationale sunt inchise vineri. Zeci de localitati, inca izolate. Scolile din Capitala si din 14 judete raman inchise

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca la vineri nu se poate circula pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 12 sectoare de drumuri nationale din judetele Buzau, Tulcea, Constanta, Calarasi, Braila si Ialomita. In decursul zilei de vineri autoritatile au decis deschiderea unora dintre drumurile inchise zilele trecute insa reteaua rutiera in zonele amintite ramane in mare parte blocata. Ora 19:24 Situatia traficului la ora 18:45 Infotrafic). Circulatia rutiera este inchisa temporar pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe tronsonul Lehliu - Fetesti si pe 12 sectoare de drumuri nationale. Restrictiile de tonaj se pastreaza pe 6 drumuri nationale. Ora 10:03 CFR Calatori: 72 de trenuri de calatori sunt anulate. Restrictii de trafic pe opt linii.

Buzau: 31 de sate din 13 comune sunt izolate de nameti, iar doua drumuri nationale sunt inchise

31 de sate din 13 comune din judetul Buzau erau inca izolate, vineri dimineata, din cauza zapezii care a blocat soselele de acces catre aceste localitati, iar doua drumuri nationale erau inca.

Lista completa a drumurilor inchise sau care au restrictii vineri din cauza vremii. 70 de trenuri sunt anulate

Zeci de drumuri nationale si autostrada Bucuresti Constanta A2) pe tronsonul Lehliu-Fetesti sunt inca inchise din cauza conditiilor meteo. De asemenea, 70 de trenuri sunt anulate, iar alte cateva zeci au intarzieri. intre timp, Romania a fost lovit de ger, iar cel mai frig a fost in noaptea de joi spre vineri la Vaslui unde s-au inregistrat -21 de grade Celsius. La Focsani, Miercurea Ciuc, dar si la Bucuresti au fost -15 grade.

Lista completa a drumurilor inchise sau care au restrictii vineri din cauza vremii

Zeci de drumuri nationale si autostrada Bucuresti Constanta A2) pe tronsonul Lehliu-Fetesti sunt inca inchise din cauza conditiilor meteo. intre timp, Romania a fost lovit de ger, iar cel mai frig a fost in noaptea de joi spre vineri la Vaslui unde s-au inregistrat -21 de grade Celsius. La Focsani, Miercurea Ciuc, dar si la Bucuresti au fost -15 grade.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3553 seconds )